Ga naar hoofdinhoud

Casper steelt de show

Casper (15) doet al sinds zijn tiende mee aan Podium-Z. Dat is een muzikaal spektakel voor Zeeuwse kinderen dat bestaat uit muziekworkshops, een bandcompetitie en vrijwilligerswerk voor jongeren. Sinds Casper meedoet heeft hij in verschillende workshopbands gespeeld, zowel op de gitaar als op drums. Maar dat is niet het enige, Casper staat ook op het podium om te presenteren! Dit heeft hij al enkele keren gedaan. Verder helpt Casper als vrijwilliger met de voorbereidingen en het opbouwen van het podium.

Vol enthousiasme vertelt Casper dat Podium-Z een leuke plek is waarin muzikanten veel kunnen leren en zichzelf kunnen ontwikkelen. “Alleen spelen is al een ‘skill’, maar echt muziek spelen doe je pas met anderen en dat leer je bij Podium-Z”, aldus Casper. Zo komt er veel bij kijken, zoals het verdelen van rollen, teamwork en rekening houden met elkaar.

Op het podium is Casper een natuurtalent. Over het presenteren vertelt hij: “Ik vind het geniaal om mensen te entertainen! De hele avond vol praten doe ik zonder moeite en mensen aan het lachen maken doe ik graag”. Een vaste tekst heeft Casper niet. Hij vertelt improviserend over van alles, zoals het programma, achtergrondinformatie en hierin betrekt hij het publiek. De aandacht weet hij altijd vast te houden.

Wat Casper als laatste nog kwijt wil over Podium-Z? “Stap er op af! Het is de moeite waard om het te proberen. Je leert niet alleen skills bij Podium-Z, maar het is ook altijd gezellig en iedereen is vriendelijk. Je maakt altijd nieuwe vrienden, gegarandeerd”.

Op de agenda

Vacatures

Workshop Podium-Z
BIGGEKERKE MFA Onderdak
vrijdag 15 december
VR 15
Uitvoering tweede voorronde
MFA Onderdak
vrijdag 22 december
VR 22
Inloop Energie spreekuur
KOUDEKERKE De Klimop
woensdag 20 december
WO 20
Samen aan tafel Koudekerke
KOUDEKERKE Restaurant Duinzicht
donderdag 21 december
DO 21

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top