skip to Main Content

Over (last van) jongeren

Op een groep “hangjongeren” in de straat zit niemand te wachten. Toch is dat voor pubers heel normaal gedrag en hoeft dit ook niet altijd overlast te veroorzaken. Mocht je wel overlast ervaren, dan kan je dit melden bij onze welzijnswerker Sandra, die zich bezighoudt met het Ambulant Jongerenwerk.

"Door in gesprek te blijven met elkaar, kunnen we een hoop voorkomen"

Sandra blijft in gesprek met de jongeren en omwonenden en dat wordt door iedereen als positief ervaren. Wanneer we er vroeg bij zijn, hoeft een kleine overlastsituatie niet uit de hand te lopen.
Mocht je iets opvallen omtrent jongeren en denk je dat Sandra iets kan betekenen? We horen het graag!

Sandra van der Linde
s.vanderlinde@welzijnveere.nl
06 51311333

Volg Sandra ook op
Instagram of Facebook

Op de agenda

Vacatures

NVT
Maak kans op leuke prijzen met je eigen Beweeg & Babbel-activiteit!
Vanaf 22 maart wordt iedere inwoner van de gemeente Veere gestimuleerd om in beweging én in contact met iemand anders te komen.
GEMEENTE VEERE
maandag 22 maart
MA 22

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Maak kans op leuke prijzen met je eigen Beweeg & Babbel-activiteit!

Vanaf 22 maart wordt iedere inwoner van de gemeente Veere gestimuleerd om in beweging én in contact met iemand anders te komen.
De Beweeg & Babbel-actie is ontwikkeld door vijf 1e jaars studenten van de Hotel Management School Maastricht in het kader van een studieopdracht.
Met deze actie willen de studenten een bijdrage leveren aan het bevorderen van sociale contacten, zowel onder jongeren, volwassenen als senioren.

Repair cafe Koudekerke repareert door! Ook nu!

Heb jij ook een defect elektrisch of elektronisch apparaat thuis of van uw vereniging?
En vind je het moeilijk om te repareren? Schroom niet en contact het repaircafé Koudekerke.

Tasjes met “warmte” in Biggekerke en Koudekerke

In Koudekerke zijn op 15 december maar liefst op 200 adressen van senioren tasjes met “warmte” afgegeven, bestaande uit leuke attenties.

Back To Top