skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Repaircafé Koudekerke

21 september 2022 @ 10:00 - 11:45

Repaircafé Koudekerke

21 september 2022

Repair Café Koudekerke start na de zomer weer op woensdag 21 september met de maandelijkse vrije inloop in De KLIMOP. Heeft u een defect apparaat, zoals koffiezetter of stofzuiger, PC of IPad en wilt u dit laten nakijken, kom dan langs om samen met onze vrijwilligers te kijken of het apparaat te repareren is. Wij vragen u bij voorkeur uw defecte apparaat en klacht vooraf aan te melden bij verstraatecees@gmail.com. In het geval van aanmelding krijgt u van tevoren een tijd door dat u langs kunt komen en hoeft u minder lang te wachten op uw beurt.

Deze ochtend zijn er ook twee adviseurs van Gilde Walcheren aanwezig. Bij de adviseurs kunt u gratis advies krijgen over: Energiebesparing en duurzame energie: isolatie, zonnepanelen, warmtepomp, subsidies e.d. Ook huurders zijn welkom. Neem zo mogelijk uw verbruikscijfers mee over het laatste jaar.

Bovendien is er deze ochtend een ICT-deskundige waar u met uw vragen terecht kunt over de instellingen, beveiliging, snelheid en gewenste applicaties op uw PC, laptop en iPad.

Repair Cafe Koudekerke is iedere derde woensdag van de maand in de Klimop, Kerkstraat 2, Koudekerke van 10.00 tot 11.45 uur.

Registreren

Toetreden 33 anderen!

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

NVT
Veere helpt elkaar
VEERE
dinsdag 13 september
DI 13
Repaircafé Koudekerke
KOUDEKERKE
woensdag 21 september
WO 21
Samen aan Tafel Koudekerke
KOUDEKERKE Duinzicht
woensdag 28 september
WO 28

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Gegevens

Datum:
21 september 2022
Tijd:
10:00 - 11:45
Evenement Categorieën:
, ,
Back To Top