skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Repaircafe

oktober 19 @ 10:00 - 11:45

Repaircafe

19 oktober 2022

Repaircafé Koudekerke en gratis Energie- en PC-advies

Woensdag 19 oktober van 10 tot 11:45 u is ons Repaircafé Koudekerke weer open in DE KLIMOP, Kerkstraat 2 te Koudekerke. U kunt dan een defect apparaat laten nakijken en repareren; van elektrische koffiezetter, waterkoker tot p.c. en printer. We verzoeken u om uw defecte apparaat, de klacht en uw naam vooraf per mail aan te melden via verstraatecees@gmail.com. U krijgt dan per mail een afspraak aangeboden met de tijd dat u welkom bent, zodat u 19 oktober niet lang hoeft te wachten. Tijdens deze Repaircafé ochtend bent u ook welkom om van een tweetal deskundigen van het GILDE Walcheren gratis advies te vragen. Zo kunt u informatie krijgen over duurzame energievoorziening thuis door bijvoorbeeld isolatie, zonnepanelen, warmtepomp; wat kost het ongeveer en wat levert het op om de energiekosten te verlagen? Handig als u uw jaarlijkse verbruikskosten aantal kWh en m3 gas bij de hand heeft. Ook huurders zijn welkom met hun vragen over energiebesparing. Tevens kunt u deze ochtend hiervoor een afspraak maken voor een advies aan huis.
Daarnaast kunt u ook vragen stellen over de juiste instellingen van uw laptop, IPad of PC; hoe gewenste applicaties toe te voegen, snelheid en beveiliging van uw PC te verbeteren.
Handig als u uw jaarlijkse verbruikskosten aantal kWh en m3 gas bij de hand heeft. Ook huurders zijn welkom met hun vragen over energiebesparing.

Registreren

Toetreden 31 anderen!

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

NVT
Veere helpt elkaar
VEERE
dinsdag 13 september
DI 13
Repaircafé Koudekerke
KOUDEKERKE
woensdag 21 september
WO 21
Samen aan Tafel Koudekerke
KOUDEKERKE Duinzicht
woensdag 28 september
WO 28

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Gegevens

Datum:
oktober 19
Tijd:
10:00 - 11:45

Locatie

Koudekerke
Back To Top