skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Veere Connect

juni 9 @ 15:30 - 17:00

Veere Connect

9 juni 2021

We hebben wat leuks voor je! Onder de naam “Veere Connect” gaan we komende tijd toffe activiteiten organiseren en de eerste is in Grijpskerke. We gaan een eigen graffiti piece ontwerpen! Je leert hoe je in vette letters jouw eigen naam of iets anders kunt maken. En het resultaat kun je mee naar huis nemen.

De graffiti workshop wordt gegeven op woensdag 9 juni, van 15.30 – 17.00 uur op het trapveldje aan de Hondegemseweg. Zeeland Graffiti zorgt voor de materialen.

Deze activiteit is voor jongeren uit groep 7/8 en het voortgezet onderwijs. Het is gratis, maar aanmelden is verplicht. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers, dus wacht niet te lang!

Aanmelden doe je door een mail te sturen met je naam, leeftijd en woonplaats, naar e.braat@welzijnveere.nl. Een berichtje sturen naar 0625572473 mag ook.

Hopelijk doe je mee en zien we je op 9 juni!

Registreren

Toetreden 26 anderen!

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

NVT
Veere Connect
Graffiti piece
GRIJPSKERKE
woensdag 9 juni
WO 09
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 11 juni
VR 11
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 18 juni
VR 18

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Gegevens

Datum:
juni 9
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
, , , ,
Back To Top