Ga naar hoofdinhoud

Afscheid Vrijwillig Burgeradviseur Piet Boekesteijn

Afgelopen maand hebben wij afscheid genomen van één van onze vele trouwe vrijwilligers. Piet Boekesteijn is in 2010 begonnen als ‘ouderenadviseur’ en was vanaf 2015 tot heden ‘vrijwillig burgeradviseur’. Piet heeft al die jaren met veel voldoening mensen kunnen ondersteunen die met vragen kwamen over hun zorg of welzijn. Iedere situatie was weer anders en dat maakte het werk boeiend, verrassend en leerzaam. Hij vond het bijzonder om het vertrouwen te krijgen van mensen, om dan zo goed mogelijk te luisteren en vragen te stellen om hun hulpvraag helder te krijgen.

Piet heeft de samenwerking met de medewerkers en stagiaires Welzijn Veere, de collega burgeradviseurs, de bijeenkomsten en bijscholingen als zeer zinvol, leerzaam en plezierig ervaren. Zoals Piet bij zijn afscheid aangaf: “Ik ben dankbaar dat ik deze taak heb kunnen doen. De burgeradviseurs wens ik veel voldoening en plezier toe bij hun vrijwilligerswerk.” Wij zullen de inzet en betrokkenheid van Piet missen, maar zijn hem zeer dankbaar voor al die jaren en wensen hem voor de toekomst heel veel geluk, welzijn en gezondheid toe!

Op de agenda

Vacatures

Week tegen Eenzaamheid
OOSTKAPELLE
donderdag 28 september
DO 28
Workshop Podium-Z
SEROOSKERKE De Zandput
vrijdag 29 september
VR 29
Koffie/kletsochtend Zoutelande
ZOUTELANDE
dinsdag 03 oktober
DI 03
Wandeltocht Meliskerke
MELISKERKE
dinsdag 26 september
DI 26

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top