skip to Main Content

Buurtcadeau Oranjefonds zorgt in Domburg voor vergroening van het schoolplein

In 2020 viel in Domburg de straatprijs van de Nationale Postcodeloterij. In buurten waar de straatprijs valt maakt het Oranjefonds sociale organisaties blij met een Oranjefonds Buurtcadeau ter waarde van 3000,- euro. Zo kwam het Oranjefonds terecht bij Welzijn Veere.

De welzijnswerker van de kern Domburg, Joke Damen, greep deze kans met beide handen aan, en legde contact met bewoners om te kijken waar de prijs aan besteed kon worden. Twee projecten sprongen er direct uit, namelijk bankjes voor bij de pumptrackbaan die er in 2021 gaat komen en de vergroening van het schoolplein van Archipelschool de Golfslag in Domburg. Omdat het twee leuke projecten waren, kregen beiden een bedrag van de beschikbare 3000 euro.

Dinsdag 20 april reikte Joke Damen de cheque uit aan Judith de Jonge, directeur van Archipelschool de Golfslag. Symbolisch, omdat de bomen al geplant zijn en vol in bloei staan. Het Oranjefonds was niet de enige sponsor voor de vergroening van het schoolplein, er ook een beroep gedaan op IVN , leefbaarheidsfonds gemeente Veere, Rabofonds, Jantje Beton.

Daarnaast heeft groep 5/6  nog loten verkocht van Jantje Beton, en kwamen er donaties van ouders, kinderkleding- en speelgoedbeurs Domburg.

 

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 24 september
VR 24
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 01 oktober
VR 01
Workshop Podium-Z
Podium-Z is speciaal voor en door jongeren! Je leert muziek maken onder leiding van professionele muziekcoaches!
DOMBURG
zaterdag 2 oktober
ZA 02
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 15 oktober
VR 15

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top