Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen: Dennis Jobse

Mijn naam is Dennis Jobse, ik ben 29 jaar oud en geboren en getogen in Vlissingen. Ik woon samen met mijn vriendin in Vlissingen. Sinds september hebben we ook twee konijnen. We wonen onder de boulevard, waar we uiteraard ook wekelijks overheen wandelen. Naast wandelen beoefen ik al vanaf jongs af aan mijn favoriete sport voetbal bij GPC Vlissingen. Naast voetballen heb ik ook veel vrijwilligerswerk gedaan zoals; scheidsrechter, trainer, activiteitencommissie en (jeugd & hoofd)bestuurslid. Verder breng ik de tijd veel door met mijn vriendin, familie, vrienden of soms gewoon even lekker alleen.

Vanaf september 2022 ben ik in dienst bij Welzijn Veere als welzijnswerker en ik heb het ontzettend naar mijn zin! Voorheen ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij Stichting Kinderopvang Walcheren, waarvan de laatste 2 jaar als locatiecoördinator. Naast dat ik 28 uur werk als welzijnswerker bij Welzijn Veere, werk ik ook 8 uur in de week bij Buurtteams Vlissingen. De afgelopen jaren heb ik in opdracht van Vlissingen in Beweging samen met vrijwilligers verschillende wandelgroepen in Vlissingen opgezet en deze zijn nog steeds groeiende.

Specialisaties projecten:
Verder hou ik me bezig met verschillende projecten bij Welzijn Veere:

  • Sport & bewegen: Verschillende projecten ondersteunen/organiseren; Zeeuwse Leefstijlroute, Doortrappen, Vitale kern, Uniek sporten, intermediair jeugdfonds sport & cultuur. Daarnaast ben ik beschikbaar om mee te denken met nieuwe of bestaande initiatieven m.b.t. sport/beweeg activiteiten in de gemeente Veere.
  • Jongerenwerk: Samen met de jeugdraad uitjes voor jongeren in de gemeente Veere organiseren & met mijn collega Anjesca een nieuwe draai geven aan het jongerenwerk.
  • Burenhulp:
    Samen met collega welzijnswerkers, burenhulpcoördinatoren & vrijwilligers ervoor zorgen dat mensen met een kleine hulpvraag geholpen worden door een vrijwilliger.
    Meer informatie: https://www.welzijnveere.nl/20-60-jaar/burenhulp/

Aanspreekpunt kernen:

Grijpskerke en Biggekerkerke zijn de dorpen waar ik de contactpersoon voor ben. Alle mensen kunnen mij aanspreken voor eventuele vragen op welzijnsgebied. Ondertussen heb ik al heel veel mensen ontmoet en ik vind het mooi om te zien dat er in de gemeente Veere zo veel mensen naar elkaar omkijken. Dat geeft me echt een heel fijn gevoel, daardoor kun je samen ook zo veel met en voor elkaar realiseren.

Ik ken nog niet iedereen.. dus ik kijk er naar uit om de komende tijd nog meer mensen te ontmoeten in de gemeente Veere!

U kunt met mij in contact komen via: d.jobse@welzijnveere.nl of 0625572473

 

Op de agenda

Vacatures

Werken met de DigiD-app
GRIJPSKERKE
dinsdag 18 april
DI 18
Repaircafé Koudekerke
KOUDEKERKE
woensdag 19 april
WO 19
Strôskerkenaren Samen aan Tafel
SEROOSKERKE De Zandput
woensdag 19 april
WO 19
DigiD en mijn gemeente
GRIJPSKERKE Nimmerdor
dinsdag 25 april
DI 25

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top