skip to Main Content

Mantelzorgcafé over  ‘omgaan met iemand met NAH’

Manteling organiseert 7 juli een live Mantelzorgcafé over ‘omgaan met iemand met hersenletsel’.  Op 13 juli is er een online Mantelzorgcafés over hetzelfde thema Mantelzorgcafés zijn maandelijkse ontmoetingsplekken voor mantelzorgers.

Kom jij in het dagelijks leven mensen tegen die te maken hebben met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH)?  Of wil je hier meer van weten en/of mensen spreken die hier ook mee te maken hebben?  Kom gerust eens kijken.
Twee hersenletseldeskundigen van Breinlijn zullen hierover vertellen en geven tips over hoe ermee om te gaan. Natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen.

Er is ruimte om samen stil te staan bij de impact en gevolgen van opgelopen hersenletsel. We kijken hierin zowel naar de mens met hersenletsel als naar hoe je er als mantelzorger zo goed mogelijk mee om kunt gaan.

Belangstellenden hebben 2 opties om aan dit mantelzorgcafé deel te nemen.

Op donderdag 7 juli om 13.30 uur live in de ZB, Kousteensedijk 7 te Middelburg,  of online op woensdag 13 juli om 19.30 uur.

Wil je meedoen en/of meer informatie? Meld je aan via info@mantelingwalcheren.nl ovv mantelzorgcafé met datum of telefonisch via 0118 553530!

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top