Ga naar hoofdinhoud

Strandavond Surfschool Domburg op 5 juli 2024

Aloha!
Ga jij vrijdagavond 5 juli 2024 mee naar de Surfschool in Domburg?

De Jeugdraad Veere organiseert in samenwerking met Welzijn Veere een paar keer per jaar culturele en sportieve evenementen voor alle jongeren vanaf het voortgezet onderwijs, die wonen in de gemeente Veere.

Heb jij altijd al eens kennis willen maken met golfsurfen? Of ben je een doorgewinterde surfer, maar wil je je moves opwarmen of je carve finetunen voor het echte werk in de zomer? Dan is ‘Strandavond Domburg 2024’ de uitgelezen kans voor jou!

Als beginnende of gevorderde watersporter kun je je 2 uur lang uitleven op de golfen van strand Noordduine, Domburg. Je hebt de keuze uit golfsurfen megaSup, raften en bodyboarden.

De kosten voor deze avond zijn:
*Early bird: 17,50 euro t/m zondag 23 juni
*Late bird: 20,00 euro vanaf maandag 24 juni t/m woensdag 3 juli

Deze kosten zijn inclusief alle benodigde materialen, wetsuits en na afloop een frisdrankje. Je hoeft alleen zelf geschikte badkleding, handdoek én warme/droge kleding mee te nemen.

Het programma ziet er als volgt uit:
18:30 Aanwezig bij Surfschool Domburg
18:45 Omkleden
19:00 Start. Mogelijkheden om te golfsurfen, megasuppen, bodyboarden & raften (je mag alles doen, maar ook een bepaalde activiteit langer).
20:00 Korte pauze (mogelijkheid om eigen drinken/eten te nuttigen).
21:00-21:15 Einde & omkleden
21:15-21:30 Afsluiten met een gratis drankje vanuit Welzijn Veere.

*Geld te kort? Wij hebben een samenwerking met Stichting Leergeld Walcheren. Wanneer jongeren uit een gezin komen met een laag inkomen, dan kan Stichting Leergeld Walcheren de bijdrage van het uitje betalen. Neem hiervoor contact op met: https://www.leergeldwalcheren.nl/jouw-aanvraag

Vanuit Welzijn Veere vinden wij het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Hopelijk komen er op vrijdag 5 juli veel jongeren vanuit de gemeente Veere naar deze activiteit toe!

Schrijf je hier in!

Op de agenda

Vacatures

Samen aan Tafel Koudekerke
KOUDEKERKE of DISHOEK
woensdag 26 juni
WO 26
Koudekerke Samen aan de Koffie
KOUDEKERKE Zuss&Coffee
donderdag 04 juli
DO 04
Strandavond Noordduine
Noordduine Domburg
vrijdag 05 juli
VR 05

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top