Ga naar hoofdinhoud

Strôskerkenaren Samen aan Tafel

Geniet u ook zo van samen aan tafel een maaltijd nuttigen? Wist u dat u eenmaal per maand een gezamenlijke warme maaltijd kunt nuttigen in Serooskerke?

Sinds 18 januari 2023 is een nieuwe vorm van gezellig samen eten gestart in De Zandput. De maaltijd wordt daar vers bereid! Het drie gangendiner is een verrassing en kost € 15. U kunt kiezen uit vis, vlees of vega(n)! Lijkt het u ook gezellig om aan te schuiven en bent u in de leeftijd van 65+? Dan wordt u van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen!

Samen aan Tafel vindt voor de eerste keer plaats op woensdag 18 januari en daarna elke 3e woensdag van de maand. De inloop is vanaf 11:45u.  in de Zandput 5 te Serooskerke. U dient zicht tot een week van te voren aanmelden bij Ans van Vooren 0118-591217 of via amgeelen@zeelandnet.nl.

Op de agenda

Vacatures

Werken met de DigiD-app
GRIJPSKERKE
dinsdag 18 april
DI 18
Repaircafé Koudekerke
KOUDEKERKE
woensdag 19 april
WO 19
Strôskerkenaren Samen aan Tafel
SEROOSKERKE De Zandput
woensdag 19 april
WO 19
DigiD en mijn gemeente
GRIJPSKERKE Nimmerdor
dinsdag 25 april
DI 25

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top