skip to Main Content

Strôskerkenaren Samen aan Tafel

Geniet u ook zo van samen aan tafel een maaltijd nuttigen? Wist u dat u eenmaal per maand een gezamenlijke warme maaltijd kunt nuttigen in Serooskerke?

Sinds 18 januari 2023 is een nieuwe vorm van gezellig samen eten gestart in De Zandput. De maaltijd wordt daar vers bereid! Het drie gangendiner is een verrassing en kost € 15. U kunt kiezen uit vis, vlees of vega(n)! Lijkt het u ook gezellig om aan te schuiven en bent u in de leeftijd van 65+? Dan wordt u van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen!

Samen aan Tafel vindt voor de eerste keer plaats op woensdag 18 januari en daarna elke 3e woensdag van de maand. De inloop is vanaf 11:45u.  in de Zandput 5 te Serooskerke. U dient zicht tot een week van te voren aanmelden bij Ans van Vooren 0118-591217 of via amgeelen@zeelandnet.nl.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Digicafe in Nimmerdor Grijpskerke
GRIJPSKERKE NIMMERDOR
donderdag 02 februari
DO 02
Schaatsbaan Rotterdam
ROTTERDAM
vrijdag 10 februari
VR 10

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top