skip to Main Content

Verklederdrachtenshow

Op zaterdag 5 september vond de Verklederdrachtenshow plaats in de tuin van het Polderhuis te Westkapelle. Voor ons jeugdraadlid Veerle van Maurik, geboren en getogen in Westkapelle, was het een ontzettende uitdaging om allerlei zeeuwse aspecten en stoffen te verwerken in een hedendaagse creatie. En zoals je kunt zien is zelfs  een origineel broekstuk prachtig als haardecoratie te gebruiken. Dit alles bleef de jury niet onopgemerkt: Veerle won hiermee de eerste prijs. Het is voor Veerle een bekroning op haar creativiteit en inspiratie om zich verder te ontplooien in haar opleiding op de modevakschool.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

QR-speurtocht voor jongeren
Vanaf maandag 22 februari start in heel de gemeente Veere een speurtocht voor jongeren. Voor deze speurtocht ga je het hele dorp rond en er zijn toffe prijzen te vinden!
ALLE VEERSE KERNEN
t/m zondag 21 maart
MA 22
Survivalbaantraining
Survivalbaantraining
RITTHEM
vrijdag 5 maart
VR 05
Graffiti workshop
Graffiti workshop
KOUDEKERKE
zaterdag 6 maart
ZA 06
Bootcamp Veere
Bootcamp Veere
VEERE
woensdag 10 maart
WO 10

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top