skip to Main Content

Maaltijden aan huis

Lukt het u (even) niet om zelf te koken? Zou u het fijn vinden om thuis maaltijden te ontvangen? Vrijwilligers uit uw kern staan klaar om maaltijden bij u thuis te bezorgen.

 

U kunt kiezen uit koelvers- en vriesvers-maaltijden.
Koelversmaaltijden worden wekelijks bezorgd en eet u in principe nog diezelfde week. De vriesversmaaltijden bewaart u (uiteraard) in de vriezer en gebruikt u wanneer het u uitkomt.

"Lekker, gezond en gemakkelijk!"

Koelversmaaltijden
De koelversmaaltijden worden gemaakt van verse producten in de keuken van Culinair Kommers. Aan deze maaltijden worden geen conserveringsmiddelen of andere additieven toegevoegd. De maaltijden zijn gemakkelijk en snel thuis te verwarmen.
Ook wordt er rekening gehouden met uw eventuele dieetwensen. Het is mogelijk om lactosevrije, natriumarme, glutenvrije, koolhydraatarme, halal en vegetarische-maaltijden te bestellen. De minimale afname van koelversmaaltijden is twee hoofdgerechten per week. U kunt hieraan ook nog voorgerechten en desserts toevoegen.

Neemt u voor aanmelding of meer informatie contact op met Culinair Kommers via telefoonnummer 0118 632030. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@culinairkommers.nl.

Vriesversmaaltijden
De vriesversmaaltijden zijn afkomstig van Apetito. U kunt kiezen uit meer dan 150 verschillende maaltijden, soepen en desserts, zowel uit de Hollandse als uit de internationale keuken. Ook voor maaltijden die passen binnen uw dieet of voedingsgewoonte kunt u bij Apetito terecht. Er is bijvoorbeeld keuze uit natriumarme, glutenvrije, halal of gepureerde gerechten. De maaltijden zijn gemakkelijk thuis in de magnetron of oven te verwarmen.  Ze worden één keer per twee weken op de woensdag bij u thuisbezorgd. U kunt de maaltijden telefonisch of per mail bij Welzijn Veere bestellen. Wilt u zich aanmelden of wilt u liever eerst meer informatie? Belt u dan met Welzijn Veere of vult u het contactformulier in.

 

Samen eten
Vindt u het gezellig om af en toe samen met anderen te eten? Lees dan verder over de leuke eet-initiatieven op deze pagina!

Op de agenda

Vacatures

NVT
Veere helpt elkaar
VEERE
dinsdag 13 september
DI 13
Repaircafé Koudekerke
KOUDEKERKE
woensdag 21 september
WO 21
Samen aan Tafel Koudekerke
KOUDEKERKE Duinzicht
woensdag 28 september
WO 28

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Samen aan Tafel Aagtekerke

Commissie Welzijn Aagtekerke organiseert in samenwerking met Welzijn Veere en Hotel Kodde een gezamenlijke maaltijd voor senioren
Locatie: Hotel Kodde, Burg. Bosselaarstraat 14 te Aagtekerke

Tijd: inloop vanaf 11:30 uur

Energietoeslag aanvragen bij Orionis Walcheren

Iedereen moet steeds meer betalen voor gas en elektriciteit. We zien dat steeds meer mensen moeite hebben om hun energierekening te betalen. Daarom krijgen mensen met een laag inkomen € 1.300 energietoeslag.

Laat je niet oplichten, herken fraude

Criminelen worden steeds slimmer en bedenken nieuwe manieren om uw persoonlijke gegevens te ontfutselen. En het aantal gevallen van bijvoorbeeld bankhelpdeskfraude en whatsapp fraude is in het afgelopen jaar enorm toegenomen.

Back To Top