skip to Main Content

Maaltijden aan huis

Lukt het u (even) niet om zelf te koken? Zou u het fijn vinden om thuis maaltijden te ontvangen? Vrijwilligers uit uw kern staan klaar om maaltijden bij u thuis te bezorgen.

 

U kunt kiezen uit koelvers- en vriesvers-maaltijden.
Koelversmaaltijden worden wekelijks bezorgd en eet u in principe nog diezelfde week. De vriesversmaaltijden bewaart u (uiteraard) in de vriezer en gebruikt u wanneer het u uitkomt.

"Lekker, gezond en gemakkelijk!"

Koelversmaaltijden
De koelversmaaltijden worden gemaakt van verse producten in de keuken van Culinair Kommers. Aan deze maaltijden worden geen conserveringsmiddelen of andere additieven toegevoegd. De maaltijden zijn gemakkelijk en snel thuis te verwarmen.
Ook wordt er rekening gehouden met uw eventuele dieetwensen. Het is mogelijk om lactosevrije, natriumarme, glutenvrije, koolhydraatarme, halal en vegetarische-maaltijden te bestellen. De minimale afname van koelversmaaltijden is twee hoofdgerechten per week. U kunt hieraan ook nog voorgerechten en desserts toevoegen.

Neemt u voor aanmelding of meer informatie contact op met Culinair Kommers via telefoonnummer 0118 632030. U kunt natuurlijk ook mailen naar info@culinairkommers.nl.

Vriesversmaaltijden
De vriesversmaaltijden zijn afkomstig van Apetito. U kunt kiezen uit meer dan 150 verschillende maaltijden, soepen en desserts, zowel uit de Hollandse als uit de internationale keuken. Ook voor maaltijden die passen binnen uw dieet of voedingsgewoonte kunt u bij Apetito terecht. Er is bijvoorbeeld keuze uit natriumarme, glutenvrije, halal of gepureerde gerechten. De maaltijden zijn gemakkelijk thuis in de magnetron of oven te verwarmen.  Ze worden één keer per twee weken op de woensdag bij u thuisbezorgd. U kunt de maaltijden telefonisch of per mail bij Welzijn Veere bestellen. Wilt u zich aanmelden of wilt u liever eerst meer informatie? Belt u dan met Welzijn Veere of vult u het contactformulier in.

 

Samen eten
Vindt u het gezellig om af en toe samen met anderen te eten? Lees dan verder over de leuke eet-initiatieven op deze pagina!

Op de agenda

Vacatures

NVT
Samen aan Tafel
KOUDEKERKE Restaurant Duinzicht
woensdag 25 mei
WO 25
DigiD wat doe je ermee?
Grijpskerke Nimmerdor
maandag 30 mei
MA 30
Digicafe in Nimmerdor Grijpskerke
GRIJPSKERKE NIMMERDOR
donderdag 02 juni
DO 02

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Vogelexcursie Noordervroon

Op zaterdag 16 juli is er een wandelexcursie in het Noordervroon te Westkapelle , een uniek natuurgebied waar (trek)vogels fourageren.

Ontdek in een circa 2 uur durende tocht met een gids dit bijzondere (vogel)natuurgebied.

Mantelzorgcafé over  ‘omgaan met iemand met NAH’

Manteling organiseert 7 juli een live Mantelzorgcafé over ‘omgaan met iemand met hersenletsel’.  Op 13 juli is er een online Mantelzorgcafés over hetzelfde thema Mantelzorgcafés zijn maandelijkse ontmoetingsplekken voor mantelzorgers.

Samen een Dagje Uit!

Na een lange periode waarin wegens COVID maatregelen geen groepsreizen georganiseerd konden worden door  Stichting Vakantie Minima Zeeland voor inwoners van Walcheren met een inkomen van maximaal 110% van de bijstandsnorm, nodigen wij hen uit  zich aan te melden voor een dagje uit.

Back To Top