skip to Main Content

Aangescherpte coronamaatregelen

In oktober 2020 zijn de coronamaatregelen weer aangescherpt. Dit heeft voor iedereen gevolgen. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, blijven we allemaal zoveel mogelijk thuis en houden we afstand van elkaar.

Onze medewerkers werken weer volledig vanuit huis. Alle groepsactiviteiten en workshops die gepland waren, zijn tot nader order geannuleerd. Uiteraard houden we je op de hoogte van ontwikkelingen hierin, via onze website en social media-kanalen.

Om deze maatregelen goed na te leven, hebben sommige mensen wat hulp nodig, of behoefte aan een luisterend oor. Wij helpen je graag!

Hoe kunnen we jou het beste helpen?
Wij luisteren naar je en als dat nodig is, helpen we je verder.
Bel ons op 0118 583687 (maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren), stuur een mail naar info@welzijnveere.nl of vul het contactformulier in.
Ook als je je zorgen maakt over iemand anders, kun je met ons contact opnemen. Samen kijken we wat we kunnen betekenen!

Praktische hulp nodig?
Burenhulp is een lokale hulpdienst in alle dertien Veerse kernen.
Je kunt bij Burenhulp terecht voor hulp bij boodschappen of medicijnen halen, of voor een (telefonisch) praatje en luisterend oor. Onze vrijwilligers houden afstand om het voor iedereen veilig te houden, maar de hartelijkheid is er niet minder om. Doe je mee met Burenhulp? Lees er alles over op deze pagina.
Met ingang van 4 november gelden deze maatregelen voor vrijwilligers van Burenhulp. De maatregelen blijven zo lang als nodig is van kracht.

Duidelijke informatie over corona/covid-19 nodig?
Op de website van de Rijksoverheid vind je de meest recente maatregelen waaraan we ons in Nederland moeten houden. Ook het antwoord op vele vragen vind je hier.
Website: www.rijksoverheid.nl

Mentale gezondheidscheck
Heb je behoefte aan tips, hulp of advies om deze periode door te komen? Of een persoonlijk gesprek? Denk dan eens aan de Telefoondienst van Emergis. Zowel telefonisch als via hun website kunnen ze je helpen met de (mentale) impact die corona kan hebben.
Tel: 0113 267080
Website: https://emergiscoronavirus.nl

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 24 september
VR 24
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 01 oktober
VR 01
Workshop Podium-Z
Podium-Z is speciaal voor en door jongeren! Je leert muziek maken onder leiding van professionele muziekcoaches!
DOMBURG
zaterdag 2 oktober
ZA 02
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 15 oktober
VR 15

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top