skip to Main Content

Afscheid collega Kim

Onze collega Kim Goeseije vertrekt bij Welzijn Veere. Ze heeft een nieuwe uitdaging gevonden.

Kim: “De afgelopen 4 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als welzijnswerker bij Welzijn Veere.┬áIk heb bijzondere mensen ontmoet, mooie en leuke activiteiten bijgewoond en vooral ook heel veel geleerd. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan en het is voor mij nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Per 1 september 2021 ga ik weer studeren! Via Buurtzorg ga ik aan de slag als wijkverpleeg-kundige in opleiding, waar ik ontzettend veel zin in heb. Ik wil jullie allen bedanken voor het contact dat wij hebben gehad, groot of klein. En wie weet is dit geen gedag, maar een tot ziens. Het ga jullie goed!

Wij gaan Kim zeker missen. Ze is afgelopen jaren een waardevolle welzijnswerker in ons team geweest. Altijd betrokken bij het welzijnswerk en het reilen en zeilen van de organisatie, nooit te beroerd om de mouwen op te stropen. En een hartelijke collega voor ons. Kim, het ga je goed!

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top