skip to Main Content

Even voorstellen…..

Mijn naam is Dennis Jobse, ik ben 28 jaar oud en geboren en getogen in Vlissingen. Ik woon samen met mijn vriendin in Vlissingen. Sinds kort hebben we ook twee konijnen. We wonen onder de boulevard, waar we uiteraard ook wekelijks overheen wandelen. Naast wandelen beoefen ik al vanaf jongs af aan mijn favoriete sport voetbal bij GPC Vlissingen. Naast voetballen heb ik ook veel vrijwilligerswerk gedaan zoals; scheidsrechter, trainer, activiteitencommissie en (jeugd)bestuurslid.

Vanaf september ben ik in dienst bij Welzijn Veere als welzijnswerker. Voorheen ben ik 4 jaar werkzaam geweest bij Stichting Kinderopvang Walcheren, waarvan de laatste 2 jaar als locatiecoördinator. Naast 28 uur welzijnswerker werk ik ook 5 uur in de week als buurtsportcoach bij Vlissingen in Beweging. De afgelopen jaren heb ik samen met vrijwilligers verschillende wandelgroepen in Vlissingen opgezet en deze zijn nog steeds groeiende.

In Grijpskerke en Biggekerke stopt Ruby Greeve als contactpersoon en word ik het nieuwe aanspreekpunt voor eventuele vragen op welzijnsgebied. Ik kijk er naar uit om binnenkort nog meer mensen te ontmoeten in de gemeente Veere!

U kunt met mij in contact komen via: d.jobse@welzijnveere.nl

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Digicafe in Nimmerdor Grijpskerke
GRIJPSKERKE NIMMERDOR
donderdag 02 februari
DO 02
Schaatsbaan Rotterdam
ROTTERDAM
vrijdag 10 februari
VR 10

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top