skip to Main Content

Schaatsbaan Rotterdam 2023

Jeugdraad Veere nodigt jou uit om op vrijdagavond 10 februari 2023 mee te gaan schaatsen bij de schaatsbaan in Rotterdam!

In samenwerking met Welzijn Veere organiseert Jeugdraad Veere een paar keer per jaar culturele en sportieve evenementen voor alle jongeren vanaf het voortgezet onderwijs, die wonen in de gemeente Veere.

Heb jij altijd al eens kennis willen maken met een 400 meter regenboog schaatsbaan, een funbaan en tussendoor genieten van een DJ in Rotterdam? Of ben je een doorgewinterde schaatser en wil je dit jaar nog één x je skills en tricks doen! En zit jij minimaal op het voortgezet onderwijs?

Dan is ‘schaatsbaan Rotterdam 2023’ de uitgelezen kans voor jou!

Als beginnende of gevorderde schaatser kun je ruim 2,5 uur lang uitleven op de 400 meter regenboog schaatsbaan, de funbaan en genieten van een DJ. Je kunt kiezen om je eigen schaatsen mee te nemen of schaatsen te huren. De kosten voor deze avond zijn slechts €15,– p.p. (met schaatshuur) en €10,– p.p. (eigen schaatsen mee) en zijn inclusief toegangsprijs, vervoer per luxe touringcar en een heerlijke warme chocomel met slagroom. Je hoeft alleen zelf geschikte kleding én de verplichte handschoenen mee te nemen.

We vertrekken om 17:30 uur vanaf de parkeerplaats van HUBO in Serooskerke.

Vanaf 17:15 uur kun je inchecken in de bus. Rond 24.00 uur zijn we weer terug bij de HUBO in Serooskerke. Zorg dat je er bij  bent!!!

Schrijf je hier in of scan de QR code

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Digicafe in Nimmerdor Grijpskerke
GRIJPSKERKE NIMMERDOR
donderdag 02 februari
DO 02
Schaatsbaan Rotterdam
ROTTERDAM
vrijdag 10 februari
VR 10

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top