Ga naar hoofdinhoud

Stagiaire Steffi Ijzer

Hallo! Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Steffi IJzer en ik ben 22 jaar oud. Ik woon thuis met mijn ouders en jongere zus in Oost-Souburg. Mijn oudere zus is begin dit jaar op zichzelf gaan wonen. Ik volg de opleiding Social Work aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen en zit nu in mijn vierde jaar. Mijn afstudeerstage loop ik bij Welzijn Veere en hierin word ik begeleid door Joke Damen.

In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid zoals afspreken, uitgaan, een hapje eten, feestjes etc. Dit doe ik met mijn vriend of met vriendinnen. Andere hobby’s zijn wandelen, dansen en dagjes weggaan. Zo pak ik graag de trein en bezoek ik leuke, grote steden in Nederland om te shoppen of musea te bezoeken.

Mijn havodiploma heb ik behaald op het CSW in Middelburg. Hierna ben ik begonnen met de studie Social Work. Hierin heb ik verschillende stages gelopen. Zoals bij WVO, Philadelphia, SMWO en als klantmanager WMO bij GR de Bevelanden. Oftewel, ervaring met divers werk en verschillende groepen mensen. Naast mijn studie houd ik mij verder bezig met vrijwilligerswerk. In 2020 en 2021 heb ik huiswerkbegeleiding gegeven via Stichting Roat en huidig ben ik vrijwilliger bij een buurthuis in Goes. Daar heb ik recent nog meegeholpen bij de kindervakantieweek.

Op 5 september ben ik gestart bij Welzijn Veere en na een hartelijk, warm welkom en een fijne kennismaking met de collega’s kan ik niet wachten om aan de slag te gaan en alle kernen in gemeente Veere te leren kennen!

Op de agenda

Vacatures

Thema Café
WESTKAPELLE Het Polderhuis
donderdag 29 februari
DO 29
Koudekerke Samen aan de Koffie
DO 07
De Herberg
KOUDEKERKE De Klimop
woensdag 13 maart
WO 13

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top