skip to Main Content

Tasjes met “warmte” in Biggekerke en Koudekerke

In Koudekerke zijn op 15 december maar liefst op 200 adressen tasjes met “warmte” afgegeven, gevuld met leuke attenties. De actie was bedoeld om in deze extra moeilijke tijd de mensen een hart onder de riem te steken.

Dit warme initiatief is tot stand gekomen door samenwerking van Welzijn Veere met vrijwilligers van de kerstmaaltijd Koudekerke, leden van de Jeugdraad, leerlingen van CBS ’t Klinket en Archipelschool De Sprong en de dorpsraad Koudekerke.

Een soort zelfde actie volgde op 18 december in Biggekerke. De tasjes waren prachtig versierd door leerlingen van CBS Onderdak en gevuld door vrijwilligers uit Biggekerke. Vervolgens werden de tasjes rondgebracht op 125 adressen door vrijwilligers van de kerk, Dorpsraad, Bigfest en leden van de Jeugdraad Veere.

Dit maakte soms emoties los en leverde vooral veel blije gezichten op bij de ontvangers van deze onverwachte verrassing.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Cursus Klik & Tik: Internet voor beginners
NIMMERDOR GRIJPSKERKE
donderdag 21 oktober
DO 21
Keitof stenen schilderen
VROUWENPOLDER
dinsdag 26 oktober
DI 26
Graffiti workshop
VROUWENPOLDER
woensdag 27 oktober
WO 27

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top