Ga naar hoofdinhoud

Terugblik op een gezellige vrijwilligersmiddag!

Als vrijwilliger bij Welzijn Veere ben je van onschatbare waarde!

Daarom hebben we als blijk van onze waardering alle vrijwilligers uitgenodigd voor een gezellige vrijwilligersmiddag op donderdag 28 september 2023, locatie Hof Pop te Grijpskerke. We mochten maar liefst 85 vrijwilligers begroeten. We boden hen een ontspannen en gevarieerd programma aan dat deels in de buitenlucht plaatsvond. De weergoden waren ons die dag zeer goed gezind!

Tijdens deze vrijwilligersmiddag werden diverse workshops georganiseerd zoals een droogbloemen krans maken, stoel yoga, discgolf spelen, kunstwerk met acrylstiften maken, een liedje leren spelen op de Ukelele, boogschieten en een toer door het Walcherse landschap in de zonnetrein. Kortom voor ieder wat wils. Er werd fanatiek gespeeld en geconcentreerd getekend.

Het was een gezellige middag die we afgesloten hebben met zijn allen afgesloten hebben met diverse rondjes Bingo, waarbij leuke prijzen te winnen waren uit de diverse Veerse kernen.

Iedereen ging met of zonder prijs zeer tevreden naar huis! We kunnen terugkijken op een gezellige en zeer geslaagde vrijwilligersmiddag.

Op de agenda

Vacatures

Workshop Podium-Z
BIGGEKERKE MFA Onderdak
vrijdag 15 december
VR 15
Uitvoering tweede voorronde
MFA Onderdak
vrijdag 22 december
VR 22
Inloop Energie spreekuur
KOUDEKERKE De Klimop
woensdag 20 december
WO 20
Samen aan tafel Koudekerke
KOUDEKERKE Restaurant Duinzicht
donderdag 21 december
DO 21

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top