skip to Main Content

Veere Connect

We hebben wat leuks voor je! Onder de naam “Veere Connect” gaan we komende tijd toffe activiteiten organiseren en de eerste is in Grijpskerke. We gaan een eigen graffiti piece ontwerpen! Je leert hoe je in vette letters jouw eigen naam of iets anders kunt maken. En het resultaat kun je mee naar huis nemen.

De graffiti workshop wordt gegeven op woensdag 9 juni, van 15.30 – 17.00 uur op het trapveldje aan de Hondegemseweg. Zeeland Graffiti zorgt voor de materialen.

Deze activiteit is voor jongeren uit groep 7/8 en het voortgezet onderwijs. Het is gratis, maar aanmelden is verplicht. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers, dus wacht niet te lang!

Aanmelden doe je door een mail te sturen met je naam, leeftijd en woonplaats, naar e.braat@welzijnveere.nl. Een berichtje sturen naar 0625572473 mag ook.

Hopelijk doe je mee en zien we je op 9 juni!

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 18 juni
VR 18
Stranddag Domburg 19 juni
DOMBURG
zaterdag 19 juni
ZA 19

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top