Ga naar hoofdinhoud

Week tegen Eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid is dit jaar van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober. Landelijk staan we dan stil bij eenzaamheid. Ook in de gemeente Veere. Tijdens deze week organiseren we extra activiteiten in de kernen. Of we staan – tijdens een wekelijkse activiteit – stil bij eenzaamheid en verbinding. Want eenzaamheid bespreekbaar maken, is een eerste stap naar verbinding. Bekijk hier het programma.

Eenzaamheid is van ons allemaal. Of we nu jong zijn of oud, iedereen kent wel het gevoel van ‘je niet verbonden voelen’. Het hele jaar door organiseren inwoners in de gemeente Veere activiteiten. Samen voetballen, eten of wandelen zorgt voor verbinding. En biedt bovendien een kans om nieuwe mensen te leren kennen. Welzijn Veere ondersteunt vaak deze activiteiten, of neemt het initiatief ertoe.

Onze Nieuwsbrief staat helemaal in het teken van eenzaamheid. Hierin nemen we een kijkje bij wat inwoners in de Gemeente Veere allemaal doen en kunnen doen om ontmoeting en verbinding tussen mensen nóg meer te stimuleren. Samen proberen we eenzaamheid in onze gemeente aan te pakken.

Klik hier voor meer informatie over eenzaamheid.

Op de agenda

Vacatures

Week tegen Eenzaamheid
OOSTKAPELLE
donderdag 28 september
DO 28
Ontmoet&Eet Zoutelande
ZOUTELANDE
woensdag 28 september
WO 28
Workshop Podium-Z
SEROOSKERKE De Zandput
vrijdag 29 september
VR 29
Koffie/kletsochtend Zoutelande
ZOUTELANDE
dinsdag 03 oktober
DI 03

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top