Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Repaircafé Koudekerke 21 juni 2023

juni 21 @ 10:00 - 11:45

Repaircafé Koudekerke 21 juni 2023

15 maart 2023

Op woensdag 21 juni bent u tussen 10:00 en 11:45 weer van harte welkom in ons Repair Café in de KLIMOP, Kerkstraat 2 te Koudekerke om uw defecte apparaat te laten nakijken en repareren. Graag verzoeken wij u om uw apparaat, de klacht en uw naam vooraf per mail aan te melden via verstraatecees@gmail.com. U zal een reactie krijgen op uw mail met een afspraak, zodat u op 15 juni niet lang hoeft te wachten.

Verder zullen tijdens het Repair Café ook twee adviseurs van Gilde Walcheren aanwezig zijn. Er zal één adviseur gratis advies geven over energiebesparing en duurzame energie (isolatie, zonnepanelen, warmtepomp, subsidies e.d.). Tijdens het adviesgesprek bij het Repair Café kan indien gewenst een afspraak ingepland worden voor een huisbezoek. Neem zo mogelijk uw verbruikscijfers over het laatste jaar mee naar het Repair Café voor een advies op maat. De andere adviseur geeft gratis advies over computerzaken, zoals de juiste instellingen van uw laptop of Ipad, het toevoegen van gewenste applicaties, het verbeteren van de snelheid of de beveiliging van uw PC.

Op de agenda

Vacatures

NVT
Strôskerkenaren Samen aan Tafel
SEROOSKERKE De Zandput
woensdag 17 mei
WO 17
Samen aan Tafel Koudekerke
KOUDEKERKE Restaurant Duinzicht
woensdag 24 mei
WO 24
Senioren Fietstochten 2023
OOSTKAPELLE
dinsdag 30 mei
DI 30

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Gegevens

Datum:
juni 21
Tijd:
10:00 - 11:45
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , , ,

Locatie

Koudekerke
Back To Top