skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Repaircafé Koudekerke

juni 15 @ 10:00 - 11:45

Repaircafé Koudekerke

15 juni 2022

Het Repair Café kijkt terug op een geslaagde ‘on tour’ editie die op 18 mei plaats heeft gevonden in het MFA “Onderdak” te Biggekerke.

Op woensdag 15 juni bent u tussen 10:00 en 11:45 weer van harte welkom in ons Repair Café in de KLIMOP, Kerkstraat 2 te Koudekerke om uw defecte apparaat te laten nakijken en repareren. Graag verzoeken wij u om uw apparaat, de klacht en uw naam vooraf per mail aan te melden via verstraatecees@gmail.com. U zal een reactie krijgen op uw mail met een afspraak, zodat u op 15 juni niet lang hoeft te wachten.

Verder zullen tijdens het Repair Café ook twee adviseurs van Gilde Walcheren aanwezig zijn. Er zal één adviseur gratis advies geven over energiebesparing en duurzame energie (isolatie, zonnepanelen, warmtepomp, subsidies e.d.). Tijdens het adviesgesprek bij het Repair Café kan indien gewenst een afspraak ingepland worden voor een huisbezoek. Neem zo mogelijk uw verbruikscijfers over het laatste jaar mee naar het Repair Café voor een advies op maat. De andere adviseur geeft gratis advies over computerzaken, zoals de juiste instellingen van uw laptop of Ipad, het toevoegen van gewenste applicaties, het verbeteren van de snelheid of de beveiliging van uw PC.

Het komende Repair Café op 15 juni is de laatste editie voor de zomervakantie-periode en daarom tevens de laatste kans om uw apparaat aan te bieden of advies te vragen. Vanaf woensdag 21 september zal het Repair Café weer opstarten met de najaarsedities.

Registreren

Toetreden 31 anderen!

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

NVT
Samen aan Tafel
KOUDEKERKE Restaurant Duinzicht
woensdag 25 mei
WO 25
DigiD wat doe je ermee?
Grijpskerke Nimmerdor
maandag 30 mei
MA 30
Digicafe in Nimmerdor Grijpskerke
GRIJPSKERKE NIMMERDOR
donderdag 02 juni
DO 02

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Gegevens

Datum:
juni 15
Tijd:
10:00 - 11:45
Evenement Categorieën:
, , , , , , , , , , , ,

Locatie

Koudekerke
Back To Top