Ga naar hoofdinhoud

Welzijnsactiviteiten

Dit doen we voor u!
In alle Veerse kernen zijn er welzijnsactiviteiten voor senioren. Lees op deze pagina wat het inhoudt en wat we voor u kunnen betekenen.

Doe mee!
Binnen de gemeente Veere is er veel keuze in welzijnsactiviteiten. Deze worden speciaal voor de wat oudere actieve inwoners door enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. U vindt ze in onze digitale Agenda.

Sluit u gerust eens aan. In beweging blijven, sociale contacten opdoen en plezier hebben, is niet alleen heel gezellig, maar draagt ook nog eens bij aan een gezonde leefstijl.

Bent u meer op zoek naar structurele activiteiten? Neem dan contact op met de welzijnswerker van uw kern. De welzijnswerker kan u prima op weg helpen naar een passende activiteit bij u om de hoek. 

"Gaat u voor die vitale levensstijl?"

Voor organisaties
Organiseert u een welzijnsactiviteit voor oudere actieve inwoners van uw kern? En wilt u die promoten? Neem dan contact op met de welzijnswerker van uw kern. We zetten hem graag in onze Agenda.

Als het nodig is kunt u voor uw welzijnsactiviteit incidenteel gebruik maken van onze bus. Deze heeft 9 plekken (inclusief de zitplaats van de chauffeur). Lees hier de voorwaarden voor het gebruik van de bus.

Andere ondersteuning nodig? Neem eens een kijkje op de pagina Vrijwilligersondersteuning.

Op de agenda

Vacatures

NVT
Informatieavond Dementievriendelijke woonomgeving
AAGTEKERKE MFA Amicitia
dinsdag 14 mei
DI 14
Repaircafe Koudekerke
KOUDEKERKE De Klimop
woensdag 15 mei
WO 15
Samen aan tafel Koudekerke
KOUDEKERKE
woensdag 22 mei
WO 22

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

De Handige Handen

Wie wilt er nou niet creatief bezig zijn met zijn handen? In Grijpskerke komt er om de twee weken op de donderdagavond van 19:30-21:30 in Dorpshuis Nimmerdor een gezellige groep vrouwen bij elkaar die met elkaar handwerken. Er worden verschillende creatieve creaties gemaakt en er is ook ruimte om gezellig met elkaar in gesprek te gaan.

Walking Football V.V. Serooskerke

Beweegfestijn VV Serooskerke
Vrijdagmiddag 19 april werd een beweegfestijn voor ouderen georganiseerd op de velden van VV Serooskerke. Jeu de Boules (St. Laurens), Bootcamp (Fitness De Driehoek), Old Stars korfbal (KV ONDO) en Walking Football (VV Serooskerke). In samenwerking met het Ouderenfonds en Welzijn Veere.

Koudekerke aan de wandel

Op donderdag 4 april gingen we voor de eerste keer van start met de wandelgroep. We kunnen spreken van een geslaagde eerste editie van ‘Koudekerke aan de wandel’. We verzamelden voor 10uur bij Zuss Coffee, waar de regen op dat moment nog met bakken uit de lucht kwam vallen.

Back To Top