skip to Main Content

Contact

Alle werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur is ons kantoor in ieder geval geopend en zijn wij telefonisch bereikbaar. Buitenom deze uren zijn wij vaak in de Veerse woonkernen aanwezig en is ons kantoor dus niet altijd geopend. Als wij niet aanwezig zijn kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken. U wordt dan, indien gewenst, teruggebeld.


  Met het verzenden van uw vraag geeft u automatisch toestemming dat wij uw gegevens bewaren en verwerken conform onze privacyverklaring.

  Op de agenda

  Vacatures

  Cursus Klik & Tik: Internet voor beginners
  NIMMERDOR GRIJPSKERKE
  donderdag 21 oktober
  DO 21
  Keitof stenen schilderen
  VROUWENPOLDER
  dinsdag 26 oktober
  DI 26
  Graffiti workshop
  VROUWENPOLDER
  woensdag 27 oktober
  WO 27

  Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

  Bekijk alle vacatures

  Nieuws

  QR-code, DigiD, waar, hoe?

  QR-code, DigiD, waar, hoe? Een grote groep mensen vindt dit allemaal lastig.
  De belangstelling voor het Informatiepunt Digitale Overheid is enorm toegenomen sinds via overheidswebsites wordt doorverwezen naar bibliotheken voor het installeren van de corona check app of het printen van het papieren coronabewijs.

  Digicafé

  Heeft u vragen over uw smartphone, tablet of laptop? Loop dan eens binnen bij het DigiCafé.
  Meer weten over beveiliging, e-mailen of apps? De vrijwilligers van ZB Bibliotheek van Zeeland zijn aanwezig om antwoorden te geven en te helpen.

  Actie rond de Dag van de Mantelzorg

  Op 10 november 2021 is het de Dag van de Mantelzorg. In het hele land worden mantelzorgers bedankt voor de zorg die zij verlenen aan iemand uit hun omgeving. Ook Manteling doet natuurlijk mee met een actie voor mantelzorgers die op Walcheren wonen.

  Back To Top