Ga naar hoofdinhoud

Contact

Alle werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur is ons kantoor in ieder geval geopend en zijn wij telefonisch bereikbaar. Buitenom deze uren zijn wij vaak in de Veerse woonkernen aanwezig en is ons kantoor dus niet altijd geopend. Als wij niet aanwezig zijn kunt u altijd ons antwoordapparaat inspreken. U wordt dan, indien gewenst, teruggebeld.


  Met het verzenden van uw vraag geeft u automatisch toestemming dat wij uw gegevens bewaren en verwerken conform onze privacyverklaring.

  Op de agenda

  Vacatures

  Fietstocht Meliskerke
  MELISKERKE Ons Huis
  dinsdag 16 juli
  DI 16
  Oogcafe Zoutelande
  ZOUTELANDE
  woensdag 17 juli
  WO 17
  Samen aan Tafel Meliskerke
  MELISKERKE Ons Huis
  donderdag 18 juli
  DO 18
  Samen aan Tafel Koudekerke
  KOUDEKERKE of DISHOEK
  woensdag 24 juli
  WO 24

  Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

  Bekijk alle vacatures

  Nieuws

  Elf nieuwe Veerse inwoners behaalden hun certificaat!

  Afgelopen juni heeft een nieuwe groep statushouders vol trots hun certificaat van het Participatie Verklaringstraject in ontvangst genomen! Om dat certificaat te behalen moesten de kersverse Veerse inwoners zich twee dagen verdiepen in wat wij in onze Nederlandse maatschappij belangrijk vinden: vrijheid, gelijkheid, solidariteit en meedoen.

  Welzijn Veere op bezoek bij de basisscholen

  Afgelopen weken bezochten welzijnswerkers Anjesca van Keulen, Dennis Jobse en Sandra van der Linde de groepen 7 en 8 van verschillende basisscholen in de Gemeente Veere. Ze bespraken met de leerlingen wat ‘welzijn’ nu eigenlijk inhoudt en ze waren benieuwd wat welzijn voor de kinderen betekent.

  Een jaar “samen aan de koffie “ in Grijpskerke

  Het is nu ruim een jaar geleden dat we begonnen met “samen aan de koffie” op de eerst vrijdag van de maand.
  Het is echt een groot succes. Een vaste groep koffiedrinkers en enthousiaste vrijwilligers.

  Back To Top