Ga naar hoofdinhoud
We zijn er! Voor jongeren! Voor jou!

Spreek jij ook weleens af met leeftijdsgenoten en zoek je daarvoor een goeie plek? Wil je iets voor jongeren voor elkaar krijgen in je woonplaats? Of heb je vragen waarvan je niet weet bij wie je ze kunt stellen?

Contactgegevens:
Anjesca: 0651951382
a.sanders@welzijnveere.nl

 

Contactgegevens:
Dennis: 0625572473
d.jobse@welzijnveere.nl

Even voorstellen!
Dennis Jobse & Anjesca Sanders zijn de welzijnswerkers met het aandachtsgebied ‘JongerenWelzijn’.

Je kunt ons volgen op sociale media: @JongerenWelzijnVeere. Hier geven we informatie over verschillende onderwerpen, maar laten we het ook weten als er toffe activiteiten zijn waaraan jij kunt deelnemen!

Wat is JongerenWelzijn Veere?
We zetten ons in voor alle jongeren in de woonplaatsen van de gemeente Veere. We willen graag aan de slag met onderwerpen, vragen en ideeën die jullie belangrijk vinden!

Wat doen jullie dan precies?
Als je een goed/leuk idee hebt, je hebt een vraag of je zou iets anders willen in jouw woonplaats, kun je contact met ons opnemen. We proberen dan samen met jou, mensen uit jouw woonplaats en eventueel andere organisaties te kijken of jouw idee georganiseerd kan worden!

Hebben jullie een voorbeeld van zo’n idee?
In 2023 kregen we te horen dat er kinderen waren die graag zouden willen zaalvoetballen, maar dit was er niet in die woonplaats. Daar zijn we mee aan de slag gegaan! Samen met ouders, vrijwilligers, mensen die training kunnen geven en iemand van de gemeente is toen de zaalvoetbal opgestart. Nu voetballen er wekelijks 25 kinderen!

Dus,
Heb jij een goed idee voor jouw woonplaats? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op en wie weet kunnen we iets voor jou betekenen!

"We luisteren en denken met je mee!"

Wist je trouwens dat er bij Welzijn Veere nog meer is voor jongeren?

Jeugdraad Veere

  • Ben jij tussen de 12 en 24 jaar en woon je in de gemeente Veere?
  • Wil je meebeslissen over jouw toekomst?
  • Of leuke uitjes organiseren, bijvoorbeeld naar Walibi of Skidôme?
  • En vind je het belangrijk om ook iets voor een ander te doen?

Dan is de Jeugdraad iets voor jou!

Podium-Z

En hou je van muziek, wil je andere (muzikale) jongeren ontmoeten en wil je leren iets bij te dragen aan een gaaf optreden? Kom dan eens langs bij Podium-Z!

Op de agenda

Vacatures

NVT
Rommelmarkt Grijpskerke en Buttinge
GRIJPSKERKE en BUTTINGE
zaterdag 18 mei
ZA 18

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Walibi was geweldig!

Zaterdagmorgen 20 april vertrokken we rond de klok van 8.00uur met een bus vol enthousiaste jongeren naar Walibi België te Wavre.
Ondanks een paar fikse regenbuien werd het een fantastische dag, een dag waarop iedereen met volle teugen heeft genoten van de maar liefst 41 gave attracties waarvan 9 achtbanen.

Nieuw! Dinsdagavond zaalvoetbal in Meliskerke

Sinds dinsdag 29 augustus is er voor het eerst gezaalvoetbald in de gymzaal van Meliskerke. Van 18:30-19:30 voetballen groep 5 t/m 6 (12 kinderen) van 19:30-20:30 voetballen groep 7 t/m 8 (16 kinderen). De kinderen vonden het hartstikke leuk om een training te krijgen van de trainers en er werden al heel wat doelpunten gemaakt!

Even voorstellen…

Hallo allemaal! Mijn naam is Demian Duyvelaar. Sinds 1 september 2022 werk ik voor Welzijn Veere. Ik ben daar heel blij mee, omdat ik het gevoel heb dat alle werkzaamheden die ik hiervoor heb uitgevoerd, binnen mijn nieuwe rol als welzijnswerker bij elkaar komen.

Back To Top