skip to Main Content

Aanmelden vacature

Maak gebruik van onze website!
Vul via deze link het vacatureformulier in, en wij plaatsen je vacature op onze online vacaturebank. Kom je er niet uit, of heb je andere vragen over het werken met vrijwilligers? Wij denken graag met je mee! Neem contact op met Welzijn Veere.  (enkel bestanden tot 5mb en bestandstype jpeg, jpg en png zijn toegestaan.)

  Op de agenda

  Vacatures

  Workshop Podium-Z
  DOMBURG SCHUTTERSHOF
  vrijdag 2 december
  VR 02
  Samen aan Tafel
  AAGTEKERKE
  woensdag 08 december
  WO 08
  Oostkapelaars aan tafel
  OOSTKAPELLE
  vrijdag 09 december
  VR 09

  Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

  Bekijk alle vacatures

  Nieuws

  Samen aan Tafel Aagtekerke

  Commissie Welzijn Aagtekerke organiseert in samenwerking met Welzijn Veere en Hotel Kodde een gezamenlijke maaltijd voor senioren
  Locatie: Hotel Kodde, Burg. Bosselaarstraat 14 te Aagtekerke

  Tijd: inloop vanaf 11:30 uur

  Energietoeslag aanvragen bij Orionis Walcheren

  Iedereen moet steeds meer betalen voor gas en elektriciteit. We zien dat steeds meer mensen moeite hebben om hun energierekening te betalen. Daarom krijgen mensen met een laag inkomen € 1.300 energietoeslag.

  Workshops Podium-Z

  Hou jij van zingen, speel je een muziekinstrument of zou je dat willen leren? Geef je dan op voor de super toffe muziekworkshops van Podium-Z.
  Op vrijdagavond 25 november begint Podium-Z weer met een reeks muziekworkshops. De volgende avonden zijn gepland op 2, 9 en 16 december.

  Back To Top