Ga naar hoofdinhoud

Aanmelden vacature

Maak gebruik van onze website!
Vul via deze link het vacatureformulier in, en wij plaatsen je vacature op onze online vacaturebank. Kom je er niet uit, of heb je andere vragen over het werken met vrijwilligers? Wij denken graag met je mee! Neem contact op met Welzijn Veere.  (enkel bestanden tot 5mb en bestandstype jpeg, jpg en png zijn toegestaan.)

  Op de agenda

  Vacatures

  Samen aan Tafel Koudekerke
  KOUDEKERKE of DISHOEK
  woensdag 26 juni
  WO 26
  Koudekerke Samen aan de Koffie
  KOUDEKERKE Zuss&Coffee
  donderdag 04 juli
  DO 04
  Strandavond Noordduine
  Noordduine Domburg
  vrijdag 05 juli
  VR 05

  Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

  Bekijk alle vacatures

  Nieuws

  Een jaar “samen aan de koffie “ in Grijpskerke

  Het is nu ruim een jaar geleden dat we begonnen met “samen aan de koffie” op de eerst vrijdag van de maand.
  Het is echt een groot succes. Een vaste groep koffiedrinkers en enthousiaste vrijwilligers.

  Lama’s inzet voor statushouders in de gemeente Veere

  Sinds 2015 woont Lama in Serooskerke, maar oorspronkelijk komt ze uit Syrië. Ze heeft in de tijd dat ze in Nederland is al veel mensen leren kennen. Dit komt onder andere door haar vrijwilligerswerk. Lama helpt verschillende organisaties met vertalen, organiseert wereldmaaltijden in Serooskerke en ondersteunt in het participatieverklaringstraject (een onderdeel van de inburgering voor statushouders) dat door Welzijn Veere wordt georganiseerd. Door haar ervaringen van zowel de Arabische, als Nederlandse cultuur heeft ze veel kennis om te delen.

  Strandavond Surfschool Domburg op 5 juli 2024

  Aloha!
  Ga jij vrijdagavond 5 juli 2024 mee naar de Surfschool in Domburg?

  De Jeugdraad Veere organiseert in samenwerking met Welzijn Veere een paar keer per jaar culturele en sportieve evenementen voor alle jongeren vanaf het voortgezet onderwijs, die wonen in de gemeente Veere.

  Back To Top