Ga naar hoofdinhoud

Aanmelden vacature

Maak gebruik van onze website!
Vul via deze link het vacatureformulier in, en wij plaatsen je vacature op onze online vacaturebank. Kom je er niet uit, of heb je andere vragen over het werken met vrijwilligers? Wij denken graag met je mee! Neem contact op met Welzijn Veere.  (enkel bestanden tot 5mb en bestandstype jpeg, jpg en png zijn toegestaan.)

  Op de agenda

  Vacatures

  Thema Café
  WESTKAPELLE Het Polderhuis
  donderdag 29 februari
  DO 29
  Koudekerke Samen aan de Koffie
  DO 07
  De Herberg
  KOUDEKERKE De Klimop
  woensdag 13 maart
  WO 13

  Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

  Bekijk alle vacatures

  Nieuws

  Walibi België 2024

  Jeugdraad Veere nodigt jou uit om op zaterdag 20 april 2024 mee te gaan naar het uitje Walibi België!
  In samenwerking met Stichting Welzijn Veere organiseert Jeugdraad Veere een paar keer per jaar verschillende activiteiten voor alle jongeren vanaf het voortgezet onderwijs, die wonen in de gemeente Veere.

  Repaircafé Koudekerke op 21 februari on tour in Biggekerke

  Woensdag 21 februari was er een geslaagde Repair-Café Koudekerke on tour in  dorp biggekerke! Repair-Café Koudekerke kwam vandaag en kon meerdere mensen helpen om verschillende apparaten een nieuw leven te geven. Mooi om te zien hoe een groep vrijwilligers met zo veel enthousiasme te werk gaan!

  Twee workshops voor vrijwilligerscoördinatoren

  Inhoud van workshop 1:

  Eigen grenzen bewaken, voorkomt uitputting. Het vak van vrijwilligers coordinator is een vak waar ‘zorgen voor’ voorop staat. Het zorgen voor kan zo automatisch aanvoelen, dat je er geen erg in hebt dat je zo taken naar je toetrekt. Zonder dat je er eerst over hebt nagedacht of je de extra taak er wel bij kan hebben.

  Back To Top