skip to Main Content

Aanmelden vacature

Maak gebruik van onze website!
Vul via deze link het vacatureformulier in, en wij plaatsen je vacature op onze online vacaturebank. Kom je er niet uit, of heb je andere vragen over het werken met vrijwilligers? Wij denken graag met je mee! Neem contact op met Kim.  (enkel bestanden tot 5mb en bestandstype jpeg, jpg en png zijn toegestaan.)

  Op de agenda

  Vacatures

  Workshop Podium-Z
  DOMBURG
  vrijdag 24 september
  VR 24
  Workshop Podium-Z
  DOMBURG
  vrijdag 01 oktober
  VR 01
  Workshop Podium-Z
  Podium-Z is speciaal voor en door jongeren! Je leert muziek maken onder leiding van professionele muziekcoaches!
  DOMBURG
  zaterdag 2 oktober
  ZA 02
  Workshop Podium-Z
  DOMBURG
  vrijdag 15 oktober
  VR 15

  Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

  Bekijk alle vacatures

  Nieuws

  Vacature Welzijnswerker – 20 uur

  Ben jij iemand die graag echt contact maakt met mensen? Iemand die goed kan schakelen tussen diverse doelgroepen? Werk jij graag individu- én groepsgericht? En leg jij snel de juiste verbindingen? Dan is deze vacature iets voor jou!
  In verband met het vertrek van een collega zoeken namelijk een WELZIJNSWERKER (m/v) voor 20 uur per week.

  De zomervakantie begint!

  Ook wij gaan genieten van de vakantie, maar natuurlijk kun je ons in de zomer bereiken wanneer je ons nodig hebt. De mailbox (info@welzijnveere.nl) wordt elke werkdag gelezen en via 0118 583687 zijn wij op werkdagen ‘s ochtends bereikbaar. En op onze website is natuurlijk ook een hoop te vinden.
  We wensen iedereen een fijne zomer toe!

  Workshops Podium-Z

  Muzikale jongeren opgelet! Podium Z organiseert weer toffe workshops in september waarin je je drum-, bas-, gitaar- en zangtalent kunt verbeteren en leert spelen in een band. Beginners en gevorderden zijn welkom! En je kunt je nu alvast opgeven!

  Back To Top