skip to Main Content

Domburg

Domburg is de oudste en meest bekende badplaats van Zeeland. In de loop der jaren kwamen hier al vele beroemde Nederlanders ter ontspanning. Maar ook voor de inwoners is er voldoende plek op het strand en in de bosrijke omgeving. Op cultureel gebied (kunst, muziek én culinair) haal je in Domburg je hart op.

Foto Domburg

Commissie Welzijn Domburg
De Commissie Welzijn Domburg wil het welzijn in het dorp bevorderen. Ze signaleren welzijn gerelateerde onderwerpen (o.a. vragen, knelpunten, problemen, wensen), werken gezamenlijk aan deze onderwerpen en geven gevraagd en ongevraagd advies aan Welzijn Veere. De Commissie Welzijn is op de hoogte van wat er speelt binnen de kern.
De Commissie Welzijn legt verbindingen met netwerken in de kern, zoals lokale sport- en vrijwilligersverenigingen, zorgorganisaties en kerkelijke en maatschappelijke organisaties. Kortom: Met de mensen uit de kern, voor de mensen in de kern.
Een keertje aanschuiven bij de Commissie Welzijn Domburg? Neem contact op met Joke Damen 06-25196740

Actief voor Domburg

Foto Domburg

Burenhulp
Burenhulp, dat doen we gewoon! Kun jij wel een helpende hand gebruiken? Of wil je juist iets doen voor je buur? Lees dan verder op deze pagina.
Heb je een (burenhulp-)vraag? Neem dan contact op met de Welzijnswerker van Domburg!
Wij zoeken ook nog een vrijwillige Burenhulpcoördinator in Domburg die het leuk vindt om te bemiddelen tussen mensen die willen helpen en mensen die hulp zoeken. Lees er hier meer over.

Samen eten
Vindt u het gezellig om eens samen met anderen eten? In Domburg wordt maandelijks een gezamenlijke maaltijd, ‘Domburgers Samen aan Tafel’, georganiseerd door de Commissie Welzijn Domburg. Alle 55+’ers zijn van harte uitgenodigd om maandelijks in een andere horecagelegenheid in Domburg te lunchen onder het genot van een goed gesprek met elkaar.
‘Domburgers Samen aan Tafel’ is iedere maand om 12:00 uur.
De geplande dat zijn: 9 maart restaurant Amadore; 6 april De Domburger; 11 mei Pannenkoekenhuis Domburg, 6 juni Kasteel Westhove. Wilt u informatie over de eerstvolgende lunch? Of wilt u meteen aanmelden? Leuk! Neem daarvoor contact op met Mevr. Agnes Los, 06 28 80 61 70
Meer weten over samen eten in de Veerse kernen? Lees hier verder!

Jeugdhonk Domburg
Van september tot april is het Jeugdhonk regelmatig geopend op de vrijdagavond voor jongeren van groep 8 en ouder. Ze kunnen hier lekker chillen, tv kijken, poolbiljarten, knutselen en tafelvoetballen.
Het Jeugdhonk wordt gerund door vrijwilligers uit de kern.
Deze vrijdagavonden geopend van 19.00-21.30:
10 februari, 3, 17 en 31 maart en 14 april 2023 (bowlen bij  De Parel).

Lees hier verder voor meer informatie.

De ZBBUZZ staat op maandag 5 en 19 september, 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december aan de Schuurmanstraat 14.30-15.30u.

Welzijnsactiviteiten
Er zijn nog veel meer activiteiten. Kijk voor de meest recente activiteiten op de  Facebookpagina van de Veerse Welzijnsactiviteiten!

Op de agenda

Vacatures

Koffie/kletsochtend
ZOUTELANDE
dinsdag 7 maart
DI 07
Gezellig samen eten
Vrouwenpolder De Ontmoeting
woensdag 08 maart
WO 08
Oostkappelaars samen aan tafel
OOSTKAPELLE
vrijdag 10 maart
VR 10
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 10 maart
VR 10

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

In gesprek over je toekomst met het Regionaal Bureau Leerlingzaken Walcheren

Heb je vragen over je toekomstplan, school of inkomen? Het Regionaal Bureau Leerlingzaken (RBL) Walcheren wil helpen en is gestart met iets nieuws: ‘In gesprek over je toekomst’.

Burenhulp Grijpskerke verzorgt boodschappendienst

U heeft het vast al gehoord, per 25 februari zal de Spar in Grijpskerke haar deuren voorgoed sluiten. Daarmee verdwijnt na 94 jaar een centraal punt in het dorp en de mogelijkheid dicht bij huis uw boodschappen te halen. Burenhulp Grijpskerke heeft daarom  een boodschappendienst in het leven geroepen, die speciaal bedoeld is voor iedereen die geen vervoer heeft naar een supermarkt  elders en het gezellig vindt samen met anderen boodschappen te doen.

5 Muziekworkshops Podium-Z

Jonge muzikanten .. opgelet!
Zou jij graag eens in een band willen spelen en optreden op een echt podium?
Op vrijdagavond 3 maart beginnen we weer met onze bekende, leerzame en vooral gezellige muziekworkshops!
Deze keer niet vier maar wel vijf workshops! De kosten zijn € 62,50 voor vijf workshops.

Back To Top