skip to Main Content

Koudekerke

Koudekerke is de grootste kern van de gemeente Veere. Helemaal als je daar Dishoek bij optelt. Vroeger een uitkijkpost over zee, tegenwoordig een toeristische trekpleister. Koudekerke ligt strategisch tussen de Walcherse steden, maar kent ook nog het dorpse leven waarbij de inwoners zich graag samen inzetten voor gezelligheid en activiteiten het dorp.

Koudekerke
"Waar een klein dorp groot in kan zijn!"
Koudekerke Samen

De meeste dorpen hebben een Commissie Welzijn, maar in Koudekerke (en Dishoek) is er Koudekerke Samen (KouS). Een stichting waarin vrijwilligers, organisaties en vereniging samenwerken aan een groot platform voor heel Koudekerke.
KouS staat en gaat voor verbinding, voor samen zorgdragen voor een woon- en leefomgeving waarin alle inwoners van Koudekerke goed tot hun recht komen.
Wat kan KouS voor de verenigingen van het dorp betekenen?
• Aandacht voor je event
• Hulp bij ledenwerving
• Uitbouwen van het vrijwilligersbestand
• Bruggen bouwen
• Kennisoverdracht

Welzijnswerker Sandra ondersteunt stichting Koudekerke Samen met raad én daad!
www.koudekerkesamen.nl

Actief voor Koudekerke

Dishoek
Koudekerke
Burenhulp

Burenhulp, dat doen we gewoon! Kun jij wel een helpende hand gebruiken? Of wil je juist iets doen voor je buur? Lees dan hier verder.
Of bel de vrijwillig Burenhulpcoördinator van Koudekerke:
Mevr. Yvonnen van Daalen, tel: 06-53289702

Samen aan tafel

Vindt u het gezellig om eens samen met anderen eten? In Koudekerke wordt maandelijks een gezamenlijke maaltijd georganiseerd,  u bent van harte welkom!
We nodigen u graag uit op de vierde woensdag van de maand bij Restaurant Duinzicht om samen te eten. Iedere maand staat er een heerlijk 2 gangen menu voor u klaar. Inloop vanaf  11.30u en om 12.00u aan tafel! U betaalt voor dit menu €10.  Geen vervoer, of dieet wensen? Geef het door bij uw aanmelding via Ans Francke 0118-556122 of ansfrancke@icloud.com.
Noteer in uw agenda: 22 februari, 22 maart, 26 april, 24 mei, 28 juni, 26 juli, 23 augustus, 287 september, 25 oktober, 22 november en 21 december.

Elke 2e woensdag van de maand bent u vanaf 12:00 uur van harte welkom om deel te nemen aan een gezellige maaltijd in de Klimop, die georganiseerd wordt door de kerk. Opgeven bij dhr. Adrie Minderhoud, Biggekerksestraat 7, 0118-552206

Elke 3e woensdag van de maand is er repaircafé in De Klimop van 10.00-11.45u.

De ZBBUZZ staat op woensdag 11 en 25 januari, 8 en 22 februari,  8 en 22 maart, 5 en 19 april, 3 en 17 maart en 14 en 28 juni op het Dorpsplein 14.30-15.30u.

Welzijnsactiviteiten
Er zijn nog veel meer activiteiten. Kijk voor de meest recente activiteiten op de  Facebookpagina van de Veerse Welzijnsactiviteiten!

Op de agenda

Vacatures

Gezellig samen eten
Vrouwenpolder De Ontmoeting
woensdag 08 maart
WO 08
Oostkappelaars samen aan tafel
OOSTKAPELLE
vrijdag 10 maart
VR 10
Workshop Podium-Z
DOMBURG
vrijdag 10 maart
VR 10
Strôskerkenaren Samen aan Tafel
SEROOSKERKE de Zandput
woensdag 15 maart
WO 15

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Welzijn Veere zoekt 2 bestuursleden

Welzijn Veere zoekt 2 bestuursleden

Welke betrokken, enthousiaste bestuurder wil zich inzetten  voor het welzijn van de Veerse inwoners?
Welzijn Veere werkt verbindend en brengt mensen bij elkaar. Want we kunnen allemaal iets voor elkaar betekenen! We werken professioneel samen met vrijwilligers en leveren gedreven ondersteuning om bij te dragen aan het welzijn van alle burgers. Dat doen we hartelijk en warm. We zijn altijd dichtbij: present en toegankelijk in alle kernen van de Veerse samenleving.

Burenhulp Grijpskerke verzorgt boodschappendienst

U heeft het vast al gehoord, per 25 februari zal de Spar in Grijpskerke haar deuren voorgoed sluiten. Daarmee verdwijnt na 94 jaar een centraal punt in het dorp en de mogelijkheid dicht bij huis uw boodschappen te halen. Burenhulp Grijpskerke heeft daarom  een boodschappendienst in het leven geroepen, die speciaal bedoeld is voor iedereen die geen vervoer heeft naar een supermarkt  elders en het gezellig vindt samen met anderen boodschappen te doen.

5 Muziekworkshops Podium-Z

Jonge muzikanten .. opgelet!
Zou jij graag eens in een band willen spelen en optreden op een echt podium?
Op vrijdagavond 3 maart beginnen we weer met onze bekende, leerzame en vooral gezellige muziekworkshops!
Deze keer niet vier maar wel vijf workshops! De kosten zijn € 62,50 voor vijf workshops.

Back To Top