skip to Main Content

Podium-Z

Hou je van muziek, wil je andere (muzikale) jongeren ontmoeten, wil je leren iets bij te dragen aan een gaaf optreden? Kom langs bij Podium-Z!

Podium-Z is hét podium in Walcheren voor jonge talenten. We organiseren:
• Muziekworkshops – Ontwikkel je muzikale talent
• Bandcompetitie – Doorbreken met jouw band
• Backstage – Vrijwilligers en stagiaires voor licht en geluid, presentatie, fotografie en organisatie
• Ontmoetingen tussen (muzikale) jongeren
"We brengen (muzikale) jongeren samen!"
Voor meer informatie
Joke Damen

06 25196740

Blijf op de hoogte via onze socials: Instagram en Facebook

Muziekworkshops – Ontwikkel je muzikale talent
Altijd al gedroomd om te spelen of te zingen in band? Doe dan mee aan de muziekworkshops van Podium-Z Veel artiesten en bands zijn ooit begonnen bij de muziekworkshops van Podium-Z. Wil jij dat ook? Dit is je kans!

Je wordt ingedeeld in een groep met andere muzikanten. We houden rekening met je leeftijd, instrument- en muziekkeuze. Ook als je nog niet weet wat je wilt, vinden we voor jou een plek. Jouw groep wordt begeleid door een coach vanuit Kunsteducatie Walcheren, de Zeeuwse Muziekschool of iemand vanuit de muziekscene zelf. In vier workshops werk je toe naar een echt optreden!
Zo speel je tijdens de voorrondes en/of finale van de Podium-Z Bandcompetitie voor een groot publiek en naast andere Zeeuwse bands!

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie: bel, app of mail Joke en houd de socials van Podium-Z in de gaten!
Of kijk in de Agenda wanneer de volgende workshopreeks is en geef je gelijk op!

Bandcompetitie – Doorbreken met jouw band
Wil jij doorbreken als band of artiest? En wil jij kans maken om op festivals en voor groot publiek te spelen?
De Podium-Z Bandcompetitie is een muziekwedstrijd voor jonge Zeeuwse bands en acts. We organiseren drie voorrondes en een finale op verschillende locaties in de gemeente Veere. Dus zit jij in een band, ben je een singer-songwriter of rapper? Geef je op voor onze wedstrijd!

Onvergetelijke podiumervaring
Voor de Podiumervaring! Je krijgt als band/artiest 30 minuten on stage om de jury te laten zien én horen wat je kunt.
De Podium-Z crew maakt van elke voorronde en finale een onvergetelijke avond.
Je wordt beoordeeld door een jury uit de muziekscene, je krijgt tips en tricks en een heus juryrapport.
Uit elke voorronde komt een winnaar, die door mag naar de finale. De winnaar van de Podium-Z Finale krijgt twee dagen studiotijd bij FuzzTone Studio. Ook staat de winnaar op het podium van de Zeeuwse Belofte tijdens het Bevrijdingsfestival op 5 mei in Vlissingen.

Wanneer kun je meedoen:
• Je bent niet ouder dan 25 jaar (of de gemiddelde leeftijd van alle bandleden is 23 jaar)
• Je woont in Zeeland, of minstens 50% van de bandleden komen uit Zeeland

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie: bel, app of mail Joke en houd de socials van Podium-Z in de gaten!
Of kijk in de Agenda wanneer de volgende Bandcompetitie is en geef je gelijk op!

Backstage – Vrijwilligers en stagiaires voor licht en geluid, presentatie, fotografie en organisatie
Organiseer je graag een tof event voor jongeren? Weet je van aanpakken, ben je creatief en hou je van gezelligheid? Join de Podium-Z Crew!
Bij Podium-Z kun je als vrijwilliger/stagiair een hoop leren, maar gezelligheid staat bij ons centraal. Je bezorgt niet alleen de bandjes en bezoekers een leuke avond, maar ook jezelf!
Podium-Z wordt georganiseerd door jongeren. Zij worden ondersteund door medewerkers van Welzijn Veere en Kunsteducatie Walcheren.

Leer het in de muziekpraktijk!
Bij een muziekevenement, zoals de voorrondes en finale van Podium-Z, komt best wel wat kijken. Het klinkt moeilijk, maar dat is het niet. Je krijgt namelijk hulp van professionals.

Je kunt je maatschappelijke stage bij ons lopen. Ook voor stages van opleidingen zoals bijvoorbeeld Podium- en evenemententechniek of AV-specialist ben je bij Podium-Z aan het juiste adres.

Je kunt van alles leren! Denk aan:
• organiseren
• samenwerken
• op- en afbouw podium
• licht- en geluidstechniek
• presenteren op een podium
• stagemanagement
• fotografie en film
• PR, onderhoud van de socials en contacten met radio, tv en kranten
• vergaderen

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie: bel, app of mail Joke en houd de socials van Podium-Z in de gaten!

(Muzikale) jongeren ontmoeten?
Hou je van muziek, of wil je eens lekker chillen en zoek je een plek waar je andere (muzikale) jongeren wilt ontmoeten? Kom dan naar een van de voorrondes of finale van Podium-Z. Entree gratis en gezelligheid gegarandeerd!
Vind je het spannend om de eerste keer (alleen) te komen? Bel, mail of app dan Joke. Zij helpt om je meteen thuis te voelen bij Podium-Z!

Podium-Z wordt georganiseerd door Welzijn Veere en Kunsteducatie Walcheren. Het wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Veere, Provincie Zeeland, De Zeeuwse Muziekschool en de Zeeuwse muziekscene.

Op de agenda

Vacatures

NVT
Maak kans op leuke prijzen met je eigen Beweeg & Babbel-activiteit!
Vanaf 22 maart wordt iedere inwoner van de gemeente Veere gestimuleerd om in beweging én in contact met iemand anders te komen.
GEMEENTE VEERE
maandag 22 maart
MA 22

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Maak kans op leuke prijzen met je eigen Beweeg & Babbel-activiteit!

Vanaf 22 maart wordt iedere inwoner van de gemeente Veere gestimuleerd om in beweging én in contact met iemand anders te komen.
De Beweeg & Babbel-actie is ontwikkeld door vijf 1e jaars studenten van de Hotel Management School Maastricht in het kader van een studieopdracht.
Met deze actie willen de studenten een bijdrage leveren aan het bevorderen van sociale contacten, zowel onder jongeren, volwassenen als senioren.

Tasjes met “warmte” in Biggekerke en Koudekerke

In Koudekerke zijn op 15 december maar liefst op 200 adressen van senioren tasjes met “warmte” afgegeven, bestaande uit leuke attenties.

Ontroerende reacties na kerstattentie

Zaterdag 12 december jl. hebben zo’n 30 vrijwilligers (van jong tot oud) maar liefst 200 kerstattenties gemaakt en bezorgd bij alle inwoners van 80 jaar en ouder in Oostkapelle.
De actie vanuit de Protestantse Gemeente Oostkapelle en Commissie Welzijn Oostkapelle werd erg gewaardeerd en de hardwerkende vrijwilligers vonden het erg mooi om te doen.

Back To Top