Ga naar hoofdinhoud

Serooskerke

Serooskerke is een historisch dorp, wat te zien is uit de vele mooie panden. Vele kennen het van de waardevolle vondst van gouden munten. Met de opbrengst werd het zwembad aangelegd met de toepasselijke naam ‘Goudvijver’. Hoewel er op Schouwen-Duiveland ook een Serooskerke te vinden is, is deze kern typisch Walchers!

Serooskerke
"Waar een klein dorp groot in kan zijn!"

Platform Welzijn Serooskerke
Door samenwerking tussen Serooskerkse instellingen en organisaties wil Platform Welzijn Serooskerke (PWS) verbinden, bruggen bouwen en samenbrengen. Dit doet PWS zodat alle inwoners van Serooskerke prettig, waardig en met plezier zo lang mogelijk in het prachtige dorp kunnen blijven wonen. PWS wil dit samen aanpakken en oplossen. PWS is het luisterend oor en de ondersteuners voor alle inwoners van Serooskerke die het nodig hebben.
Weten wat het Platform Welzijn Serooskerke voor jou kan betekenen? Stuur een e-mail naar de voorzitter, Mevr. Ditty Kempe-Geschiere of neem contact op met onze welzijnswerker René Ouwerkerk.

Actief voor Serooskerke

Serooskerke
Vrijwilligersmiddag Terra Maris
Burenhulp

Burenhulp, dat doen we gewoon! Kun jij wel een helpende hand gebruiken? Of wil je juist iets doen voor je buur? Lees dan verder op deze pagina.
Of bel de vrijwillig Burenhulpcoördinator van Serooskerke
Mevr. Leny Geschiere-Coppoolse:
0118 592252 of 06 13742996

Samen Eten

Vindt u het gezellig om eens samen met anderen eten? In Serooskerke wordt maandelijks een gezamenlijke maaltijd, ‘Stroskerkenaren samen aan tafel’, georganiseerd. Schuif eens aan, u bent van harte welkom!

Iedere 3 woensdag van de maand
Inloop vanaf 11:45 uur, en om 12:00 uur aan tafel in de Zandput
Meer informatie: Mevr. A. Van Vooren 0118-591217 of amgeelen@zeelandnet.nl

Meer weten over samen eten in de Veerse kernen? Lees hier verder.

ZBBUZZ

De ZBBUZZ staat op donderdag 12 en 26 januari, 9 en 23 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april, 4 mei en 1,15 en 29 juni bij De Zandput 9.15-10.15u.

Welzijnsactiviteiten

In Serooskerke organiseren senioren uit Serooskerke zelf, soms in samenwerking met andere organisaties, activiteiten die speciaal voor u zijn bedoeld.
Komt u een keer kennismaken?

U bent van harte welkom op een van onderstaande momenten:

Ouderensoos – Biljarten
Maandag en woensdag van 13:00 – 17:00 uur
De Zandput
Meer informatie: Dhr. H. Kamp, 06-10188199 of 0118-59 10 25

Meer bewegen voor Ouderen – Nagalm
Vrijdag van 9:30 tot 10.30 uur
De Zandput
Meer informatie: Mevr. I. de Ruyter, 0118-58 30 18

Reis
Twee keer per jaar kunt u een reis maken met andere senioren.
Meer informatie: Mevr. Suus Koole 06 50 48 10 60

Er zijn nog veel meer activiteiten. Kijk voor de meest recente activiteiten op de Facebookpagina van de Veerse Welzijnsactiviteiten!

Op de agenda

Vacatures

Week tegen Eenzaamheid
OOSTKAPELLE
donderdag 28 september
DO 28
Ontmoet&Eet Zoutelande
ZOUTELANDE
woensdag 28 september
WO 28
Workshop Podium-Z
SEROOSKERKE De Zandput
vrijdag 29 september
VR 29
Koffie/kletsochtend Zoutelande
ZOUTELANDE
dinsdag 03 oktober
DI 03

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Week tegen Eenzaamheid

De Week tegen Eenzaamheid is dit jaar van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober. Landelijk staan we dan stil bij eenzaamheid. Ook in de gemeente Veere. Tijdens deze week organiseren we extra activiteiten in de kernen. Of we staan – tijdens een wekelijkse activiteit – stil bij eenzaamheid en verbinding. Want eenzaamheid bespreekbaar maken, is een eerste stap naar verbinding.

Nieuw! De wandelgroep in Grijpskerke

Maandag 11 september is er voor het eerst gestart met de gratis wekelijkse wandelgroep in Grijpskerke. De wandelgroep in Grijpskerke is een laagdrempelig initiatief om inwoners uit Grijpskerke samen te laten bewegen in de natuur en te verbinden met elkaar.

Nieuw! Dinsdagavond zaalvoetbal in Meliskerke

Sinds dinsdag 29 augustus is er voor het eerst gezaalvoetbald in de gymzaal van Meliskerke. Van 18:30-19:30 voetballen groep 5 t/m 6 (12 kinderen) van 19:30-20:30 voetballen groep 7 t/m 8 (16 kinderen). De kinderen vonden het hartstikke leuk om een training te krijgen van de trainers en er werden al heel wat doelpunten gemaakt!

Back To Top