skip to Main Content

Vervoer

Voor onze dagbesteding ‘Duinzicht bijzonder gewoon’ zijn wij op zoek naar een aantal leuke, enthousiaste, energieke vrijwillige medewerkers met humor en een groot hart voor onze “bijzondere” medewerkers. Die onze Toppers van en naar de dagbesteding willen vervoeren.

Wie zijn wij?

Duinzicht bijzonder gewoon… biedt mensen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid om in een professionele, ambachtelijke en gastgerichte horecaonderneming ervaring op te doen.

Werken bij Duinzicht bijzonder gewoon… is voor mensen met een verstandelijke beperking een uitdagende manier om zich verder te ontwikkelen. Vaak kan iemand meer dan in eerste instantie van hen wordt verwacht. De motivatie is enorm en iedereen wordt vrolijk van zo veel enthousiasme. Simpele, maar effectieve aanpassingen in de werkomgeving zorgen ervoor dat de medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen.

Wij hebben graag

Dat de Vrijwilligers in het bezit zijn van een geldig B- rijbewijs en een VOG (verklaring omtrent gedrag) kunnen overhandigen.(willen wij vergoeden) Leeftijd vanaf 21 jaar

Van uit ‘Duinzicht bijzonder gewoon’ is er een auto die gebruikt kan worden. Het vervoer vindt plaats in de ochtend en einde van de middag. Het is mogelijk om beide ritten te rijden maar ook het rijden van een van de ritten behoort tot de mogelijkheden.

Van maandag tot vrijdag zijn we geopend en is er vervoer nodig.

Wij bieden

Een hoop enthousiasme, humor en een gezellige sfeer, leuke gesprekken onderweg.

Of een lekker muziekje om af en toe eens lekker op mee te swingen, en als je weer op aankomt op Duinzicht een lekker bakje koffie

Heb je belangstelling?

Stuur dan een mailtje naar: info@duinzichtbijzondergewoon.nl met een stukje over jezelf en je motivatie/ interesse om vrijwilliger te worden bij Duinzicht.

Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Monique Bentschap Knook 06-23849910

www.duinzichtbijzondergewoon.nl

Deel dit bericht op:

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top