Ga naar hoofdinhoud

Netwerkoverleg Veere

Om (nog) beter in te spelen op (zorg)signalen in onze samenleving organiseert Welzijn Veere het Netwerkoverleg Veere. Dan doen we niet alleen natuurlijk, netwerken doe je samen! Met het Netwerkoverleg Veere kunnen we preventief en pro-actief samen werken en signalen herkennen.

Zo’n vier keer per jaar komen we samen. Het doel? Afstemming zoeken in onze werkzaamheden, actuele ontwikkelingen bespreken, weten welke organisatie waarmee bezig is. Maar vooral: elkaar kennen.

Om je als inwoner van de gemeente Veere zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn én om ervoor te zorgen dat hulpverleners uit het sociale veld in de gemeente elkaar gemakkelijk aanspreken voor intercollegiaal overleg, organiseren we het Netwerkoverleg Veere.
Voor dit overleg worden partijen uit de formele en informele (vrijwilligers)zorg, welzijnsorganisaties en dienstverleners uitgenodigd.

Ben jij een zorg- of dienstverlener in het Veerse sociaal-maatschappelijke werkveld en is jouw organisatie (nog) niet betrokken bij dit Netwerkoverleg Veere. Neem dan contact op met ons! Bel, mail of laat je gegevens achter op het contactformulier. We leren je graag kennen!

Op de agenda

Vacatures

Informatieavond Dementievriendelijke woonomgeving
AAGTEKERKE MFA Amicitia
dinsdag 14 mei
DI 14
Oogcafé
ZOUTELANDE De Soute Schakel
woensdag 15 mei
WO 15
Senioren Fietstochten 2024
OOSTKAPELLE
dinsdag 28 mei
DI 28

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Nieuws

Het verhaal van Maurice: Samen sterk in Koudekerke

Trots vertelt voorzitter Maurice Stougje over Stichting Koudekerke Samen. Ze zetten zich in voor verbindingen in en door Koudekerke. Koudekerke kwam voor het eerst écht samen in 2015 tijdens het Frits Simonsetoernooi.

Doortrapdag 16 mei 2024 in Veere

Op 16 mei aanstaande organiseert Welzijn Veere met de Provincie Zeeland, het ROVZ (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland) gratis een Doortrapdag.
Fietsen tot je 100ste is het doel van het programma Doortrappen. Actieve senioren blijven steeds langer fietsen. Dit is een mooie ontwikkeling, want actief, gezond en mobiel en sociaal blijven, is belangrijk.

De Handige Handen

Wie wilt er nou niet creatief bezig zijn met zijn handen? In Grijpskerke komt er om de twee weken op de donderdagavond van 19:30-21:30 in Dorpshuis Nimmerdor een gezellige groep vrouwen bij elkaar die met elkaar handwerken. Er worden verschillende creatieve creaties gemaakt en er is ook ruimte om gezellig met elkaar in gesprek te gaan.

Back To Top