Ga naar hoofdinhoud

Stagiaire Steffi IJzer

Hallo allemaal!

Mijn naam is Steffi IJzer en ik ben 22 jaar oud. Ik woon thuis met mijn ouders en jongere zus in Oost-Souburg. Mijn oudere zus is begin dit jaar op zichzelf gaan wonen. Sinds 5 september is mijn afstudeerstage bij Welzijn Veere gestart. Hierin word ik begeleid door Joke Damen. Mijn stage loop ik vanuit de opleiding Social Work aan de Hogeschool Zeeland in Vlissingen.

In mijn vrije tijd houd ik van gezelligheid zoals afspreken, uitgaan, een hapje eten, feestjes etc. Dit doe ik met mijn vriend of met vriendinnen. Andere hobby’s zijn wandelen, dansen en dagjes weggaan. Zo pak ik graag de trein en bezoek ik leuke, grote steden in Nederland om te shoppen of musea te bezoeken.

Mijn havodiploma heb ik behaald op de CSW in Middelburg. Hierna ben ik gestart met de studie Social Work. Hier heb ik diverse stages gelopen. Zoals bij WVO, Philadelphia, SMWO en als klantmanager Wmo bij GR de Bevelanden. Naast mijn studie houd ik mij bezig met vrijwilligerswerk. In 2020 en 2021 heb ik huiswerkbegeleiding gegeven via Stichting Roat en tegenwoordig verricht ik vrijwilligerswerk bij een buurthuis in Goes. Hier help ik onder andere bij de kindervakantieweek in de zomervakantie. Supergezellig, waardevol en leuk om te doen!

Tot nu toe heb ik het ontzettend naar mijn zin bij Welzijn Veere. Ik vind het leuk en interessant om de kernen in de gemeente Veere te leren kennen en hierbij staan de collega’s van Welzijn Veere altijd paraat om te helpen! Ondertussen is mijn afstudeeronderzoek gestart en die richt ik dit op de Veere jongeren van 12 tot 23 jaar. Vooral sinds de coronapandemie kampt de jeugd met druk, stress en mentale klachten. Ik wil onderzoeken wat de ondersteuningsbehoeften zijn en hoe Welzijn Veere hierbij kan helpen. Ontzettend interessant en ik kan niet wachten om dit onderzoek uit te voeren en tot de resultaten te komen!

 

Op de agenda

Vacatures

Week tegen Eenzaamheid
OOSTKAPELLE
donderdag 28 september
DO 28
Ontmoet&Eet Zoutelande
ZOUTELANDE
woensdag 28 september
WO 28
Workshop Podium-Z
SEROOSKERKE De Zandput
vrijdag 29 september
VR 29
Koffie/kletsochtend Zoutelande
ZOUTELANDE
dinsdag 03 oktober
DI 03

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top