Ga naar hoofdinhoud

Walking Football V.V. Serooskerke

Beweegfestijn VV Serooskerke

Vrijdagmiddag 19 april werd een beweegfestijn voor ouderen georganiseerd op de velden van VV Serooskerke. Jeu de Boules (St. Laurens), Bootcamp (Fitness De Driehoek), Old Stars korfbal (KV ONDO) en Walking Football (VV Serooskerke). In samenwerking met het Ouderenfonds en Welzijn Veere.

Bewegen met plezier! Dat stond voorop, daarna gezelligheid door samen wat te drinken met o.a. zelfgemaakte cake. De middag werd afgesloten met een gemengd potje walking footbal. Een geslaagde middag waar deelnemers en organisatie met plezier op terug kunnen kijken.

Wilt u ook meedoen met Walking football?

Heb je zin om mee te doen of wil je eens komen kijken? Bij de V.V. Serooskerke kun je als 55-plusser, op de woensdagavond, mee trainen met een groep walking footballers. De aanvang is 19.30 uur tot 20.30 uur, locatie sportpark Noordhout aan de Kadetweg 4 Serooskerke. Informatie: wf@vvserooskerke.nl

Of lijkt het je leuk om het bij je eigen voetbalvereniging op te starten (niet twijfelen, gewoon doen)

Walking Football of wandelvoetbal is voetballen zonder te rennen. Dezelfde regels als bij het gewone voetbal gelden alleen met een aantal uitzonderingen. Behalve dus niet hardlopen, is er geen buitenspel en geen keeper. Ook mogen geen slidings gemaakt worden en geen lichamelijk contact. De bal moet laag blijven, niet boven de heuphoogte.
Wat is nu leuker om de sport waar je vroeger zoveel plezier aan beleefde, nu weer opnieuw samen te oefenen. Alleen nu op een kleiner veld en in een iets rustiger tempo. We zijn in beweging, onderhouden sociale contacten en hebben er gewoon ontzettend veel plezier in.

Op de agenda

Vacatures

Informatieavond dementievriendelijke woonomgeving
SEROOSKERKE De Zandput
dinsdag 21 mei
DI 21
Samen aan tafel Koudekerke
KOUDEKERKE
woensdag 22 mei
WO 22
Senioren Fietstochten 2024
OOSTKAPELLE
dinsdag 28 mei
DI 28

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top