skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DOORTRAPPEN – Veilig(er) fietsen op een elektrische fiets

september 27 @ 09:30 - 15:30

DOORTRAPPEN – Veilig(er) fietsen op een elektrische fiets

27  september 2022

Veel actieve Veerse inwoners pakken elke dag de fiets voor een boodschap, visite of om een lekker stuk te fietsen door de Veerse landschappen. Tijdens het fietsen is het belangrijk dat u bewust bent van uw eigen positie in het verkeer. Zeker met de vele elektrische fietsen op de fietspaden. Daarom organiseert Welzijn Veere, in samenwerking met o.a. Sportdorp Oostkapelle, Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) en Sport Zeeland het programma Doortrappen.

Dit programma is bedoeld om u als deelnemer van 50 jaar en ouder bewuster, veiliger en bedachtzamer te maken van uw positie en rol in het verkeer op de fiets. Tijdens deze Doortrappen dag krijgt u, naast een heerlijke lunch en een gezellige dag, informatie over fietsverkeersveiligheid, praktische fietsfit oefeningen gedaan, een presentatie gegeven door fysiotherapie de Driehoek. Er is ook een medewerker van fietsverhuur Festina Lente aanwezig waar u vragen over uw fiets kunst stellen en uw fiets een gratis check up krijgt.

Zien wij u op dinsdag 27 september 2022 bij Camping de Pekelinge in Oostkapelle? De dag start om 09:30 uur met een kop koffie/thee en rond 15:30 uur wordt de dag afgesloten met een fietstocht, georganiseerd door Sportdorp Oostkapelle, van een kleine 15-20 km.

Aanmelden kunt u hier of via e-mail info@welzijnveere.nl  of bel 0118-583687. Kom op de fiets en in lekker zittende (fiets) kleding. Wacht niet te

Registreren

Toetreden 31 anderen!

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

NVT
Samen aan Tafel
KOUDEKERKE Restaurant Duinzicht
woensdag 25 mei
WO 25
DigiD wat doe je ermee?
Grijpskerke Nimmerdor
maandag 30 mei
MA 30
Digicafe in Nimmerdor Grijpskerke
GRIJPSKERKE NIMMERDOR
donderdag 02 juni
DO 02

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Gegevens

Datum:
september 27
Tijd:
09:30 - 15:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Oostkapelle
Back To Top