skip to Main Content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Stranddag Domburg 2022

juli 2 @ 13:00 - 16:30

Stranddag Domburg 2022

2 juli 2022

Stranddag Domburg 2022

Aloha! Ga jij zaterdag 2 juli 2022 mee met Jeugdraad Veere – Actief de zee in?!

De Jeugdraad Veere organiseert in samenwerking met Welzijn Veere een paar keer per jaar culturele en sportieve evenementen voor alle jongeren vanaf het voortgezet onderwijs, die wonen in de gemeente Veere.

Heb jij altijd al eens kennis willen maken met golfsurfen? Of ben je een doorgewinterde golfsurfer, maar wil je je moves opwarmen of je carve finetunen voor het echte werk in de zomer? Dan is ‘Stranddag Domburg 2022’ de uitgelezen kans voor jou! Ben je al stoked?

Als beginnende of gevorderde watersporter kun je je 2,5 uur lang uitleven op de golfen van strand Noordduine, Domburg. Je gaat sowieso golfsurfen en afhankelijk van het weer ga je stand-up paddelen (SUPPEN), raften, bodyboarden en/of skim boarden.

De kosten voor deze middag zijn slechts €7,50 p.p. en zijn inclusief alle benodigde materialen, wetsuits en na afloop een frisdrankje. Je hoeft alleen zelf geschikte badkleding, handdoek én warme/droge kleding mee te nemen.

We verzamelen om 13:00 uur op het strand bij Surfschool Domburg. We verwachten rond 16:30 uur weer klaar te zijn.

Meld je hier aan!

Locatie surfschool; https://g.page/surfschoolsportshopdomburg?share

(tip vanuit surfschool om deze in de media-uitingen mee te nemen. Als er op adres gezocht wordt komt men op de golfbaan in Domburg uit)

Registreren

Toetreden 31 anderen!

Tribe Loading Animation Image

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures

Gegevens

Datum:
juli 2
Tijd:
13:00 - 16:30

Locatie

Domburg
Back To Top