Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen

Hoi! Ik ben Nadine Wouters, 22 jaar en vanaf begin 2024 werknemer bij Welzijn Veere. Na 4 jaar in Rotterdam te hebben gestudeerd, gewoond en gewerkt ben ik afgelopen zomer weer bij mijn ouders in Meliskerke komen wonen. Ik heb bedrijfskunde gestudeerd, maar het commerciële werkleven past toch wat minder bij me dan gedacht. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een sociale en betekenisvolle baan en zo kwam ik bij Welzijn Veere terecht. Ik ga me het komende halfjaar bezig houden met het inrichten van een registratiesysteem, het coördineren van een verhuizing en het ondersteunen van werknemers binnen de organisatie.
Ik houd ontzettend van buiten zijn in de natuur en voel me in het Zeeuwse echt helemaal thuis. Ik ben in mijn vrije tijd dan ook vaak in het bos of op het strand te vinden en in de zomer natuurlijk in de zee:) Naast mijn werk bij Welzijn Veere ben ik nog twee dagdelen werkzaam in de horeca, waar ik lekker praktisch bezig kan zijn met koffietjes maken, taart bakken en mensen bedienen. Ik ben gek op een lekker bakje koffie in de ochtend en ik vind het superleuk om nieuwe koffietentjes en andere horecagelegenheden te ontdekken. Ik ga graag een rondje hardlopen of squashen en houd van koken en lezen. Verder breng ik graag tijd door met mijn lieve vriend, onze families en vrienden en knuffel ik veel met mijn neefjes en nichtjes.

Op de agenda

Vacatures

Samen aan Tafel Koudekerke
KOUDEKERKE of DISHOEK
woensdag 26 juni
WO 26
Koudekerke Samen aan de Koffie
KOUDEKERKE Zuss&Coffee
donderdag 04 juli
DO 04
Strandavond Noordduine
Noordduine Domburg
vrijdag 05 juli
VR 05

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top