Ga naar hoofdinhoud

Nieuw! De wandelgroep in Grijpskerke

Maandag 11 september is er voor het eerst gestart met de gratis wekelijkse wandelgroep in Grijpskerke. De wandelgroep in Grijpskerke is een laagdrempelig initiatief om inwoners uit Grijpskerke samen te laten bewegen in de natuur en te verbinden met elkaar.
Om 10:00 s’ochtends stonden er al 23 deelnemers op de verzamelplek voor de Gouwe Gheijt. De herkenbare veiligheidshesjes van Welzijn Veere werden uitgedeeld en Leo trapte af met een praatje.
Er werd vervolgens een mooie route gewandeld van ongeveer 5 kilometer. Het was heerlijk weer om te wandelen en na afloop waren er enthousiaste reacties van de wandelaars. Op eigen kosten werd er door het grootste gedeelte van de groep nog een kopje koffie/thee genuttigd.
Hoe is het allemaal begonnen?
Op de koffieochtend in de consistorie zijn Trudy & Betty in contact gekomen met Dennis van Welzijn Veere. Trudy & Betty gaven aan iets te willen betekenen voor de mede bewoners in Grijpskerke. Uiteindelijk bleek er behoefte te zijn aan een wandelgroep in Grijpskerke. Jeanette wou zich daar ook graag bij aansluiten. Leo, de man van Trudy, wou ook graag helpen. Vanaf dat moment is er een organisatie ontstaan.
Voor de zomervakantie heeft er nog een proefwandeling plaats gevonden. Vervolgens werd de proefwandeling geëvalueerd, is er een flyer/poster gemaakt en verspreid door heel het dorp.
Er wordt vanaf nu elke maandag om 10:00 vanaf de Gouwe Gheijt gewandeld. Na afloop wordt er op eigen kosten koffie/thee gedronken voor de gene die daar tijd/zin in hebben bij de Gouwe Gheijt. Nieuwe wandelaars zijn van harte welkom!
Wilt u ook meewandelen of meer informatie? 
Deelname is gratis en opgeven is niet nodig. Kom gerust langs of neem telefonisch contact op voor meer informatie met Leo & Trudy Walraven via het telefoonnummer: 06-42933877

Op de agenda

Vacatures

Week tegen Eenzaamheid
OOSTKAPELLE
donderdag 28 september
DO 28
Ontmoet&Eet Zoutelande
ZOUTELANDE
woensdag 28 september
WO 28
Workshop Podium-Z
SEROOSKERKE De Zandput
vrijdag 29 september
VR 29
Koffie/kletsochtend Zoutelande
ZOUTELANDE
dinsdag 03 oktober
DI 03

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top