Ga naar hoofdinhoud

Nieuw! Dinsdagavond zaalvoetbal in Meliskerke

Sinds dinsdag 29 augustus is er voor het eerst gezaalvoetbald in de gymzaal van Meliskerke. Van 18:30-19:30 voetballen groep 5 t/m 6 (12 kinderen) van 19:30-20:30 voetballen groep 7 t/m 8 (16 kinderen). De kinderen vonden het hartstikke leuk om een training te krijgen van de trainers en er werden al heel wat doelpunten gemaakt!
Vier moeders uit Meliskerke hoorden van hun kinderen dat ze graag wilden voetballen in Meliskerke. Uiteindelijk hebben zij het initiatief genomen om de zaalvoetbal op te starten. Vanuit Welzijn Veere werd er advies en ondersteuning gegeven waar nodig.
Nadat de flyer werd verspreid, kwamen er veel aanmeldingen van zowel kinderen als vrijwilligers binnen. Geweldig dat iedereen zo enthousiast is! Elke week zijn er bij elke groep twee trainers die vrijwillig een training verzorgen aan de kinderen.
Via de subsidie van de gemeente Veere en een bijdrage van de dorpsraad, konden er o.a. goede voetballen, hesjes fluitjes en een voetbaltas gekocht worden. Hierdoor hebben de trainers goed materiaal ter beschikking om de kinderen nieuwe vaardigheden aan te leren.
Er wordt dus heel het jaar elke dinsdag gezaalvoetbald, behalve in de schoolvakanties. Het mooiste van allemaal is dat door de zaalvoetbal in Meliskerke elke week de kinderen, trainers en ouders elkaar ontmoeten en kunnen genieten van de voetbal.
Wil je ook zaalvoetballen?
Wil je meer informatie of aanmelden? Doe dit dan via de initiatiefnemers:
Annique van Sluijs, 0613801738
Marieke Jacobse 0681143932
Willemijn van Keulen 0657315277
Johanneke Wijkhuijs 0638719959
Groep 5 t/m 6:

Op de agenda

Vacatures

Samen aan Tafel Koudekerke
KOUDEKERKE of DISHOEK
woensdag 26 juni
WO 26
Koudekerke Samen aan de Koffie
KOUDEKERKE Zuss&Coffee
donderdag 04 juli
DO 04
Strandavond Noordduine
Noordduine Domburg
vrijdag 05 juli
VR 05

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top