skip to Main Content

Repaircafé Koudekerke repareert dóór!

De Repaircafé Koudekerke vrijwilligers repareren Corona-proof door! We willen het contact tussen de inwoners en de reparateurs tot het minimum beperken, daarom vragen wij u om uw defecte apparaat via mail aan te melden. Wij zullen u vervolgens laten weten wanneer en waar in Koudekerke u uw defecte apparaat kan inleveren (liefst gedesinfecteerd).  Daarna gaan onze reparateurs er mee aan de slag en krijgt u een bericht terug wanneer u het apparaat weer kan ophalen.

In ongeveer 50 tot 70 % van de gevallen is een defect apparaat nog te repareren. Soms na vervanging van een essentieel onderdeel. Beter goed gecontroleerd en duurzaam gerepareerd, dan ongecontroleerd naar de stort.

Aanmelding van uw defecte apparaat kan via email: verstraatecees@gmail.com

Deel dit bericht op:

Op de agenda

Vacatures

QR-speurtocht voor jongeren
Vanaf maandag 22 februari start in heel de gemeente Veere een speurtocht voor jongeren. Voor deze speurtocht ga je het hele dorp rond en er zijn toffe prijzen te vinden!
ALLE VEERSE KERNEN
t/m zondag 21 maart
MA 22
Survivalbaantraining
Survivalbaantraining
RITTHEM
vrijdag 5 maart
VR 05
Graffiti workshop
Graffiti workshop
KOUDEKERKE
zaterdag 6 maart
ZA 06
Bootcamp Veere
Bootcamp Veere
VEERE
woensdag 10 maart
WO 10

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Of, wil je graag iets voor iemand betekenen? Er zijn in de gemeente Veere genoeg mensen en organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken? Bekijk de vacatures en ontdek hoe je het verschil kunt maken!

Bekijk alle vacatures
Back To Top