skip to Main Content

Vacature welzijnswerker

Ben jij iemand die graag echt contact maakt met mensen? Iemand die goed kan schakelen tussen diverse doelgroepen? Werk jij graag individu- én groepsgericht? En leg jij snel de juiste verbindingen? Dan is deze vacature iets voor jou! In verband met het vertrek van een collega zoeken wij namelijk per direct een Welzijnswerker voor 32 – 36 uur per week.
Lees Meer

Vertrek Jeroen Portier

Via deze weg laat ik je weten dat ik per 20 mei 2022 niet meer bij Welzijn Veere werk. Sinds 2014 heb ik mijn werkzaamheden voor Welzijn Veere in de gemeente Veere met veel plezier gedaan.  Misschien las je dit al in de media of hoorde je het via via. De reden van mijn vertrek is dat ik op 19 mei 2022 ben geinstalleerd als wethouder in de gemeente Vlissingen. 
Lees Meer

Interactieve workshopavond Veiligheid 16 juni in De Tienden te Zoutelande

Veldsink Advies zelfstandig adviseur RegioBank Oostkapelle en de Veerse Welzijnsactiviteiten organiseren op donderdag 16 juni een interactieve avond voor inwoners van de gemeente Veere die meer willen weten over o.a. internetfraude en online oplichting. Daarnaast is notaris Heuvelmans aanwezig die u verteld wat erbij komt kijken als u een levenstestament wilt opstellen of vragen heeft over erfrecht. De ZBBUZZ staat klaar om uw vragen over het gebruik van een tablet en smartphone te beantwoorden.
Lees Meer

Gezocht: Begeleiding voor scootmobiel tochten

Ken je de omgeving van de gemeente Veere goed? Ga je graag met mensen om? Dan ben jij de aangewezen persoon! Wij zijn op zoek naar coördinatoren en/of begeleiders die 1x per maand met een groep scootmobiel rijders in groepsverband eropuit willen trekken.
Lees Meer

Rijbewijskeuringen CBR in Serooskerke

Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR. Automobilisten kunnen zich medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.
Lees Meer

Cursus ‘DigiD, wat doe je ermee?’

De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk. Of hoe je een DigiD kunt aanvragen en hoe je DigiD kunt gebruiken.
Lees Meer

Gratis zelftesten en mondmaskers

Vanaf heden kunnen inwoners van de gemeente Veere met een laag inkomen, corona zelftesten ophalen. Een laag inkomen mag niemand in de weg staan om zichzelf en anderen te beschermen tegen het coronavirus. Bij welzijn Veere en andere uitgiftepunten kunnen de gratis corona zelftesten en neus/mondmaskers worden afgehaald (maximaal 6 per persoon). 
Lees Meer

Muzikale workshops

Gitaar, drums, basgitaar of zang; bij  de muziekworkshops van Podium-Z komt het allemaal samen! In  het Schuttershof te Domburg wordt het drumstel van Podium-Z al opgezet! Zij organiseren bandcompetities, maar ook  muziekworkshops voor jongeren, waarmee je uiteindelijk met een eigen bandje gaat optreden!
Lees Meer
Back To Top